negativ..

Idag har jag inte gjort någonting alls! Legat i sängen och kollat på Scrubs hela dagen. Okej, jag har spelat lite Farmville också.
Mamma har lovat mig att hon ska hyra två filmer, dumpa honom och de ä kanon. Längtar tills hon kommer hem så jag kan lägga mig i soffa, kanske hon kan köpa morötter eller nått som man kan ha som snacks också.
Jag hatar att vara sjuk usch det är så tråkigt att vara hemma hela dagarna och inte göra någonting. Det är ju tur att Linus är här och håller mig sällskap..
Imorgon ska jag på koll på sjukhuset i Stockholm. Få se hur min tumör ser ut. Säkert lika tillplattad som förra gången. Men det är ju mer en säkerhetsåtgärd!
Så imorgon jätte tidigt på morgonen ska jag åka tåg, tur att jag har mobilt bredband :p .
Igår kom Jimmy hit och vi pratade och åkte bil. Han köpte en milkshake på MAX och sen åkte vi Frösön runt. :)

8 Dagar kvar till rockbåten!!

                        ''japp jag använder paint ;) ''


sjukt tråkigt att vara sjuk!

Inatt har jag inte sovit allt för mycket, eftersom jag har en sån hemsk hosta. Väldigt irretersamt. Mamma väckte mig imorse o kände på min panna, hon tyckte de kändes som jag hade feber så jag var tvungen att ta tempen. Jag hade 37,8. O på morgonen var det tydligen feber sa mamma.
jag tycker att det är så otroligt långsamt att vara sjuk. Ingenting att göra.Så idag har jag nördat Farmville på facebook, det är tack vare Malin jag har blivit en Farmville nörd. Uschh, Sen har jag badat och lyssnat lite på ljudbok. Kollat på Scrubs eftersom Desperate housewives säsongerna har tagit slut.

Nu kommer det lite bilder sen fredagen!

                      '' jag och Felix ''

           ''ankan, magnus o lite av viktors bakhuvud''


''Johan lyckades bli så 'snygg' på korten jag tog ;)''

                           ''mica o ida :) ''

''påväg hem tog jag kort, de här kortet var det ända som blev
 'normalt' Då kan ni tänka er hur de andra korten såg ut!!''


sen brud!

Nu har jag inte uppdaterat på någon dag! Men men, världen går ju inte under för det. Bara Malins tidsfördriv drabbas;p
Nu ska jag berätta kortfattat om min helg.
Fredag: Jag lotta och Ida gjorde iordnings oss tillsammans, vi fick smaka på Lottas supergoda snickerskaka. Det enda negativa med det var att vi åt oss mätt. För vid 7 skulle vi få middag på hannas fest. Men lite mer gott gick ner, iaf i min mage. Kräsen är en sak jag inte är. ;p
Sen var det fullt ös, lika roligt som vanligt.

Lördag: Jag sov ensam hemma för första gången på jätte länge, det brukar nästan alltid vara någon som söver hos mig på fredagar. Jag tog mig ett varmt skönt bad, sen kom Vicky. Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. Sen kom Ida och senare kom Emil. Vi satt på mitt rum, lyssnade på musik och spelade kort. Vi hade faktiskt jätte trevligt. Sen kom iaf Alex, då åkte jag Emil, Vicky och Alex ut och åkte bil. Ida stannade hemma och sov. Vi åkte runt överallt, sen så blev det MAX. Kanske det onödigaste någonsin, jag åt ungefär en femtedel av maten som jag fick. Sen sov alla här förutom Alex som åkte hem på kvällen..

Söndag: Ida gick hem tidigt på morgonen. Jag och Vicky gick upp och gjorde frukost, väckte Emil. Egentligen skulle vi på BodaBorg, men jag hade feber och kände mig jätte krasslig. Så de ska vi göra nästa helg istället. Det längtar jag till super mycket. Sen åkte iaf Emil hem, jag o Vicky kollade på Idol repriserna sen blev det Norbit. Efter att Vicky åkt hem har jag bara tagit det lugnt. Jag och mamma hade en mys middag med Krabba som rätt. Super mums!

Jag hade tänkt lägga upp bilder sen fredagen, men internet är för segt för det.


vuxen nu?

Blev ingen skola idag heller. Jag har legat hemma och kollat på TV, jag har även tagit mig ett varmt bad. Med hårinpackning och ansiktsmask.
Ikväll ska jag till Hanna som har fest eftersom hon snart fyller 18. Blir middag där och allt. Mysigt.
Sen var jag på blåcenter. Jag har beställt ett sånt där kort som man får ha när man är arton. Så nu är jag vuxen på riktigt. Eller? Tror inte de riktigt.
Som min pappa var så duktig på att påpeka igår så är ju jag minstingen i familjen och därför kommer jag alltid att vara pappas lilla skruttan. Någon jag verkligen tror är sant eftersom min moster är gift och har två barn, men alla tror fortfarande att hon är liten. Samt att alla förväxlar våra namn. Till och med mamma kan säga ibland.
- Anette kan du hämta ett glas vatten.
Hon har bara haft mig i arton år nu så det är helt förståligt att hon inte har lärt sig mitt namn än ;) .

Nää nu ska jag kolla efter en doppresent till mitt gudbarn. Se om jag kan komma på något roligt, som även han kommer tycka är roligt senare.
 
     ''Där har Felix på sig bodyn jag köpte: mosters älskling''

denizesnorig.

När jag Vicky Malin och Lotta var lite mindra hade vi en apa som hette ralphsnorig. Det var ungefär tre år sen nu. Han följde med oss på våran klassresa till Göteborg. Undra vart han tog vägen?

Aja, åter till Denizesnorig. Det blev ingen skola för mig idag, jag sov knappt en blund inatt eftersom jag hostade om vart annat. Även att jag inte kunde andas genom näsan så jag var tvungen att använda munnen, men då blir det så torrt i halsen så jag var tvungen att dricka vatten hela tiden. Till råga på allt så var jag jätte kissnödig men hade verkligen ingen ork att gå upp. Usch så jag klagar!!

Igår träffade jag Jimmy, han har jag inte sett på väldigt länge, men han glömde att ta med mina grejer som jag hade glömt hos honom. Mycket glömskhet här.
Sen var jag med Lotta och Ida. Lotta stannade här tills Idol började, Ida kollade på Idol med mig. Sen kom Felix och Storasyster C hit. Synd att jag var så krasslig. Jag kunde inte pussa på honom så mycket som jag hade önskat.

Idag ska jag fortsätta att kolla på desperate housewives, sen ska min lilla toka Sandra komma hit. Vi ska på VIP kvällen på Domus, eller mittpunkten som det heter nu. Pappa ska också vara där så jag hoppas att jag får träffa han en liten stund iaf.


flickan som lekte med datorn.

Nu har jag litteraturkunskap. En lektion som jag tycker väldigt mycket om. Dock ska vi läsa hela lektionen, men jag har så svårt att läsa när det är folk runt omkring mig. Så jag har suttit vid datorn ganska mycket.
Tydligen har jag BIPOLÄR sjukdom, enligt facebook testet.  :p
Senare har vi drama, hur roligt är inte det? Jag älskar onsdagar!
Sen lev jag väldigt irreterad idag också, när jag fick se att en viss person har använt mina kläder. Kan man inte köpa egna?
Nä nu är det dags att kolla lite till på facebook, sen ska jag vara social med mina söta vänner. LSF




Ica MAXI

Idag har jag inte gjort mycket alls, varit på alla dom nedan nämna lektionerna. Det var ganska roligt på badet, synd bara att jag är så krasslig. Ursäkta , men snyggare gympa lärare får man faktiskt leta efter.
I skolan har världens minsta grejj tydligen blivit en jätte stor grejj. Helt plötsligt ska lärare och allt blandas in.
Men men..
Jag och mamma skulle ta en kort liten promenad med Linus idag. Då känner vi att det luktar bränt. Senare hör vi brandbilar och ambulansen komma körandes i full kareta. Nyfiken som både jag och mamma är så gick vi och tjuvkika där dom var. Mamma frågade till och med en gubbe om vad som hade hänt, det hade bara brunnit lite ocj det var redan släckt. Nyfiknaklubben!
Sen skulle vi på Ica MAXI, köpte lite allt möjligt. Jätte fräscht är det där. Ända nackdelen var att vi var tvungen att stå i kö i 40 minuter. Vilket var ganska så drygt jaa!

Sen pratade jag med en person som jag har saknat jätte mycket. :) 
Det sista jag ska skriva nu är ett tack till emil för att du är världens snällaste.

lika som igår.

Sitter i sängen och kollar på Desperate housewives. Smsar med Emil gör jag också, världens bästa holm.
Ikväll har jag varit med Ida sen träffade vi Emma vid fager. Gungade och pratade en massa om helgen m,m.
Trevliga tjejer som jag gillar hemskt mycket.
Imorgon är det en lång dag, matte b , gympa, fritidsturism och projektarbete. Vi har nog äntligen kommit på en plan. Blir nog ett UF, mer säger jag inte. Verkar som att det ger otur när jag skriver ut det i bloggen.
Sen har vi bad på idrotten, jag ska vara med men vi får se hur mycket. Jag känner mig lite dålig så jag vet inte om jag klarar av för mycket träning. Var ju tvungen att skippa mitt favorit pass på step in idag. Uschhh.

Nu ska jag lägga mig i sängen och fundera allt för mycket på onödiga saker. Hoppas bara att jag kan somna ikväll, orkar inte med samma sak som igår.


fördriver lite tid..

FAKTA

Smeknamn: skruttan, denzo, dempa
Födelsedag: 15 juli
Bor: östersund
Arbete: skola?

FAVORIT…

Färg:
Röd, svart
Plats: Stockholm
Drog: Tv-serier
Fordon: cykel
Film: Dansfilmer
Djur: Pudel, Linus
Affär: Vero Moda ONLY gina m,m
Serie: greys anatomy desperate housewives Sex and the city
Scrubs one tree hill m,m
Café:´thehuset
Skor: tygskor och stövlar

BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
När jag gör mig iordning
Gnälla: Ja
Skrika: Nej inte allt för mycket.
Sova: Ja
Drömma mardrömmar: nej
Drömma sexdrömmar: nej
Försöka vara annorlunda: ne de tror ja inte:o
Klä dig i svart: Ja
Ha sex: men..
Hata folk: bara dom som har förtjänat att bli hatade.
Lita på folk: Några ytterst få personer

NÄR…

Åt du senast:
Nyss, en hårdbrö macka
Läste du en bok senast: för nån kväll sen
Var du på konsert senast: yran om det räknas
Köpte du något senast: Vet inte:o
Kysste du någon senast: vet inte..
Svor du senast: Säkert för nån timme sen när jag svor i en helt vanlig mening
Sjöng du senast: Sjunger nu( inte vacker dock)
Klagade du senast: Vet inte
Är det sommar: om på tok för länge

VEM…

Saknar du:
en person, och emil såklart:)
Rörde dig sist: frida skulle jag tro.
Kysste dig sist: den frågan var nyss..
Gjorde dig riktigt glad senast: Felix:D
Fick du sms från senast: Nyss av emil

HAR DU…

För många vänner:
kan man ha det?
Tvångstankar: Jag kan inte gå på A-brunnar
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Färgat håret: Ja flera gånger
Brutit några ben: japp, båtbenet
Några piercings: tunga,näsa och öron
Egen dator: Japp
Gjort bort dig rejält: Ja .
Bra självförtroende: Nej
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: haha
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: njee
Velat vara otrogen: Nej

HUR….

Går du:
ehmm, nja vet inte om jag går på något specielt sätt.
Fördriver du tiden: tittar på TV
Mycket pengar har du: vet faktiskt inte
Tjänar du pengar: studiebidraget
Ofta diskar du: när det behövs
Ofta städar du: -||-
Ofta träffar du din familj: allt för sällan, förutom mor min då.
Mycket äter du: lagomt.

ÄR DU..

Förstående:
Ja
Öppensinnad: Ja
Arrogant: vet inte
Osäker: ja
Blyg: nej
Smart: lagomt smart
Sentimental: Ja ibland
Pratglad: japp


trött och hostig.

Som vanligt har jag sovmorgon på måndagar, men jag ska träffa Ida kvart i elva. Inatt kunde jag verkligen inte sova. Jag var hostig så mamma kom in med host medicin, men jag kunde bara inte somna. Det där har nästan aldrig hänt för mig.
Jag har så mycket i huvudet så det känns som att det ska explodera.


Nu ska jag vänta på den här kvinnan så ska jag träffa Frida nere på staden. Sen har jag bara en lektion idag. Så senare blir det körskolan! Kan man inte bara få det där körkortet i handen, jag är less på att plugga hela tiden för de :p !


söndag så som den ska vara.

Idag har jag inte gjort något annat än att kopplat av. Jag har klippt Storasyster C hund Mira. Gick ganska bra förutom att jag råkade klippa henne i skinnet. Usch vad jag får dåligt samvete för det. Sen har jag myst med min älsklings bebis, sen har jag som sagt ätit middag med Lars från eastern palace. Mumma.

Nu ska jag kolla på nått som är på fyran, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa i min bok. Jag måste ju läsa ut den till om 2 veckor nu.
På fyran får man se Inger Nilsson, hon som spelar Pippi Långström. Shit man kan inte tro att hon är världens starkaste tjej..  ;) Nee men hon har förändrats jätte mycket. Jag trodde knappt på mamma när hon sa att det där var Pippi. Eller nu när jag vet att det är hon så ser man ju vissa drag. Men men..


Nu ska jag titta på TV , vi höres imorgon gott folk.

mysiga dagar.

Igår hade jag en jätte mysig dag. Först kom Storasyster C och Felix hit, då åkte vi till Farmor. Hon blev jätte glad för att vi kom och hon hade lagat jätte god mat. Sen bar det hemmåt där Lars Storasyster S Jimmy och Bengan var. Vi hade kräftskiva och kollade på två filmer, fast jag somnade naturligtvis.

Felix fick en body av mig igår som det stod mostersälskling på. Jag ska ta kort på honom sen med den på.
Nu är Camilla, Lars, Lars, Kenny, Anci och Mamma här så ska dom äta surströmming. Jag och Lars ska åka på Kina och äta, det är mycket godare!

Nu kommer det lite bilder sen igår.

 
                                        ''sötare finns inte!''

                          ''Jimmy Storebror Lars''

                 ''Storasyster C Storasyster S Bengan''

                                     ''filmdags''

   ''grabben var utrustad för högt ljud:p''




syskon, kanske det bästa som finns.

Hej och hallå!
Det var jätte roligt hemma hos Emma igår. Tack allihopa för en trevlig kväll!
Igår var vi först hos mig, jag Ida och Felix.(inte min bebis felix) Sen gick vi på blåcenter och köpte aftereight som Emma skulle få av oss i födelsedagspresent. Sen bar det av till kvinnan. Där var det mycket trevligt folk och glada var nog nästan allihopa. Sen så hände de en sak som jag inte kommer skriva här med respekt för andra. Men arg blev jag. Sen gick vi hemmåt , jag och Felix skulle sova hos Ida. Så Johan o Magnus följde oss hem. Ett flertal skratt fick vi oss på vägen hem.

Nu är min bror hemma. Så idag ska jag Storasyster C och Storebror åka och hälsa på Farmor. Självklart ska min lilla prins med. Idag ska jag leta fram min kamera så ska jag börja ta kort och lägga så att jag kan börja lägga in lite roliga bilder.
Ikväll ska syskonen plus mostersälskling, Lars och Bengan ha en mysig kräftskiva. Sen blir det förmodligen film antar jag. Om jag känner Lars rätt de vill säga.
Jag är så glad att jag har mina syskon, dom är bäst!


        

















Nu ska jag kolla på desperate housewives tror jag, sen blir de till att åka.


försov mig.

Imorse trodde jag att jag vaknade kvar över sex så jag låg kvar i sängen drog mig lite grann, lyssnade på radio och mådde allmänt gott. Vid halv sju klev jag upp, gick in i duschen. Sen när jag ska klä ¨på mig hör jag att någon ringer på dörren. Jag blir jätte förvånad o undrar varför någon ringer på dörren så där tidigt. Så jag tittar på klockan bara för att. Då märker jag att klockan är kvart i 8 och att det är Ida som står där.
Då var morgonen inte lika lugn längre..

Så idag har skolan innehållit, svenska och filisofi. I svenskan har vi börjat på ett grupparbete, jag är med fridax2Linnea och Johanna. Vi ska prata om renässen(eller hur de stavas)
På filosofin skulle vi skriva en ''uppsats'' om vad meningen med livet är. Hur lätt är de då?:p Men jag skrev den ganska snabbt ändå och fick sluta ganska mycket tidigare.
Så då tänkte jag vara duktig och åka på körskolan, men körskolan var stängd. Typiskt när jag väl har motivation och åka dit. '

Ikväll ska jag till Emma som fyller 18. Innan ska jag vara med Ida, Lotta och kanske Felix kommer:)
Nu bjuds det på lite bilder sen Turkiet.
 
''jag saknar mina söta kusiner''
























''mamma och mostrarna''


''jag och lillkusinen''        ''nyflätat hår''    '' jag och maja parasailing''


''sista bilden blir på världens bästa moffa''
       

linus och jag

Nu ligger Linus och jag i sängen och har det mysigt. Jag har tänt ljus och boken väntar på nattduksbordet.
Idag såg jag den underbara filmen ; tristan och isolde på skolan. Den var jätte bra, en riktigt Denize film. Jag har även sett Idol , jag ska gifta mig med Andreas. Iallafall i mina drömmar.
Var på teorilektion på körskolan, den var jätte bra. Så jag vet ju vad jag kommer att  göra varje torsdag. Sitta vid ett bord, lyssna på coola Rolf och anteckna.

Idag fyller Emma år så grattis till henne. Imorgon ska jag på fest hos henne. Ska bli super skoj :)

Nää nu ska jag läsa flickan som lekte med elden, vi hörs imorgon. Godnatt..
''världens bästa hund Linus''


morgonpigg tjej.

Idag vaknade jag alldeles av mig själv klockan sex. Sen så kunde jag inte somna om. Så upp med daton o blogga.. Eller njaa riktigt så var det ju inte. Igår började jag på en ny bok ''flickan som lekte med elden'' verkar bra så här långt.
Jag har även fått tillbaka en ''gammal'' kontakt. Som jag inte har pratat med på jätte länge, så de är kul.
Känns som att jag är väldgt ordrik så här på morgonen. Jag börjar kvart över åtta idag och så har jag fritidsturism. Sen har jag svenska, då ska vi kolla på film så de kommer att bli en hyffsat lugn dag idag skulle jag tro.

Jag har slutat kommit ihåg vad jag drömmer om på nätterna, och det är super tråkigt.
Nu är klockan 06.22 och jag ska gå på toaletten innan mamma hoppar in i duschen.

Sååå vi hörs sen ..

värdelöst..

Idag har jag bara varit i skolan. Roligt med drama, men jag känner inte för att skriva om det.  :)
Sen var jag på körskolan, det börjar arta sig med fas a. Nu är det bara en miljon faser kvar. uschhh...
Sen var det träning med vickan, riktigt hurtigt!

Nu är det dusch, idol, oskyldigt dömd och sedan trueblood. Hur ska jag klara av att hålla mig vaken?

If I could turn back time.....


aj aj mitt hjärta.

Nu har jag varit på fotbollsmatch , dom vann självklart! Fick skjuts med Mica.
Mamma är på surströmmingmiddag, så jag är ensam hemma. Så jag har gjort en hårinpackning och ska kolla på idol nu. Imorgon blir det körskola och träning.

Nu är det inte länge kvar tills jag Sandra, Sandra och Frida åker på rockkryssning. Bara 22 dagar.

projektarbetet..

Nu har vi haft en föreläsning om UF på projektarbetslektionen. Våran grupp har fortfarande ingen idé om vad vi ska göra, och schemaplanen ska vara klar nästa vecka. Man har en miljon idér men när man verkligen måste ha en idé så verkar allt bli tomt i huvudet.

Ikväll ska jag kolla på när Fridas mamma spelar fotbollsmatch. Så nu ska jag vänta på att Lotta Sandra och Ida blir klar. Sen ska vi röra oss hemmåt.


Engelska då?

Trött som en liten kulting idag. När mamma skulle väcka mig idag var jag så trött att jag inte visste vad jag gjorde, och tydligen hade jag sagt : varför kan jag inte skriva det på engelska då?
Fråga mig inte vad jag menade med den meningen, för det kan jag inte ens själv svara på.
Nu är det dags för en ny dag med nya möjligheter(som min pappa brukar säga). Dagens första lektion är Matte B. Sen idrott, så för att spara lite tid har jag tagit på mig mjukiskläderna med en gång.. Det gäller att tänka ett steg före.. ;)

Men nu har jag inte tid med det här. Nu blir det att hoppa upp på racercykeln och cykla som vinden till skolan. Inte för att jag har brått, men det lät bättre att skriva så där.


en nöjd moster.

Idag har jag träffat min lilla älsklings bebis två gånger. Han är så söt att jag skulle vilja äta upp honom. Jag ska lägga in nån bild på prinsen när jag får igen min riktiga dator. Vilket jag kanske får imorgon förresten.
Jag har även gjort två goda gärningar idag. Gjort teori på körskolan, 11 fel men jag är ändå nöjd med de resultatet. Har ju haft en paus från det ett tag nu. Sen min andra goda gärning är body step.

Nu är det dags att titta lite på desperate housewives och sen ska jag ''hit the sheets'' ;)


mina kläder har fötter..

Nu är det måndag och jag ska välja kläder.. Jag bestämde mig för leggings rött långt linne, sen ville jag ha en tröja som jag köpte för ett halv år och som jag äälskar. Men den är helt veck!
Vart har den tagit vägen tro? Det här är inte första gången de händer. Ibland kan jag titta på kort och se, den där tröjan är snygg. Vart är den nu?

Måndagen började alltså med problem och en väldgt irreterad Denize!
Nu ska jag äta lunch innan skolan börjar, de ända bra med måndag är sovmorgonen.

mat o vickan.

Är med Vicky, vi lagar mat det blr pannbiff och potatisgratäng. Vi har lite problem med att komma på om potatisgratängen är klar. Vi bestämmer oss för att den är perfekt. ;)
Idag har vi gjort ansiktsmask och kollat på repriserna från IDOL!

Nu är maten klar. yesss


Desperate housewives.

Sitter nu i sängen med torkat renkött och en filt omlindad runt mig. På TV:n är det desperate housewives som visas. Men idag har det inte bara varit slappa , jag har plockat,diskat och damsugit. Jaa mamma! jag är duktig och håller det rent och fint hemma medan du är i Stockholm.

Jag tycker att det är ganska skönt att vara ensam hemma, men jag måste ändå erkänna. Det är lite tomt utan Mamma och Linus hemma.

Säg: ''sex laxar i en laxask flera gånger'', tro mig det är roligt. ;)

jag älskar lördag..

mitt internet har krånglat nu i någon dag. Usch man känner sig handikappad utan internet. Igår hade jag en trevlig kväll med tjejerna vi sjöng singstar. Inte för att jag vet om man kan kalla det jag gör sjunga, de borde heta falskatoner.. Sen spelade vi ett roligt spel som heter ITOY. Sen kom det tre killar från min klass. Vi hade egentligen bestämt oss för att stanna hemma. Men ändrade planer, vi försökte komma in på G3 men där var dom sura, så inga 18-åringar där inte. (tycker att dom skulle ha tillåtit oss, vi äter ju ändå där ;) Så det blev det gamla heliga marité som jag tror hade öppet sista helgen.
Jag dansade jätte mycket för det var flera andra vänner där. Super kul ..

Träffade pappa igår också. Han är uppe i Jämtland på älgjakt.  :)

Tack för en trevlig kväll..

litteraturkunskap.

Idag började jag kvart över åtta som vanligt. Då hade jag litteraturkunskap, vi fick sitta och tolka olika texter. Det är roligt att tolka men minst lika roligt att lyssna på hur andra tolkar samma text. Ibland håller jag verkligen inte med. Men man får ju tolka som man vill. Vi fick i läxa att tolka en valfri dikt eller låttext. Jag ska välja låten abandon med backyard babies.

Sen var det lunch. Där satt vi och prata om allt mellan himel och jord. Det är så det ska vara när man sitter med sina tjejkompisar. Vi började planera vad som ska hända i helgen. Det blir nog ännu en lugn helg hemma hos Sandra. Vi ska sjunga singstar, spela Itoy, twister och köra charader. Sen blir det skräckfilm.

Slutar tre idag och jag funderar på att skippa träningen idag. Vi hörs sen :)

en helt vanlig dag..

De är tråkigt att läsa andras bloggar när dom har skrivit som uppsatser om vad dom har gjort på dagen och vad dom har ätit osv. Men eftersom jag inte har något vettigare att skriva ska jag nämna några saker som jag har gjort idag. Jag har haft matte B (jag förstår inte någonting av andragrads ekvationer) jag har haft idrott. Sen skulle vi ha fritidsturism, men eftersom att min grupp var nästan klar så gick jag och Ida hem till Vicky. Vi började planera Nyår , vi vill vara ute i god tid eftersom vi funderar på att hyra en stuga i Sälen. Jag vägrar att vara i Östersund för det är verkligen jätte tråkigt här.
Sen hade vi projekt arbete , min grupp hade som plan att åka till olika skolor där det går barn med sjukdomen Down syndrom. Men den planen sopade vi under mattan idag. Nu har vi som plan att se hur lång vi kan komma i Sverige utan pengar. Vi ska få ta med oss 5 saker var och inga mobiltelefoner. Vi får se om vi kommer göra det här eller om det blir något helt annat.

Nu ska jag dricka grönt tee och äta en banan. Sen är det afropower dance på Step In som gäller.. :)


en lat måndag.

Idag har jag som redan sagt haft sovmorgon. Jag träffade Lotta, Ida och Sandra på G3. Det serverades köttbullar och brunsås till lunch. Sen var det psykologi, kanske en av de slappaste lektionerna hittils (om man inte räknar in drama). Vi fick läsa om olika perspektiv behavor , humanitärisk , psykodynamisk m,m.
Det hela fick mig att tänka lite. Har vi en fri vilja? Eller har vi ett underjag eller är det barndomen som bestämer hur vi ska bli? Det hela tåls att fundera på lite. Själv tror jag stenhårt på en fri vilja.

Klockan sex ska jag träna på Step In. Idag blir det Body Step med Malin och Ida. Man kan ju tro att Body Step är tråkigt, man hoppar på en bräda upp och ner och gör olika saker med armarna. Men helt ärligt är det få saker som är så roligt som att hoppa upp och ner på den där brädan.

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och drömma mig bort i TV-seriernas land.

 

 


godmorgon,godmorgon.

Hur många startar inte bloggen på morgonen med godmorgon?
Idag har jag sovmorgon till 12.10 . Men vi tjejer ska träffas kvart över 11 på G3 och äta lunch. Ganska häftigt att vi på östersundsgymnasiet får äta på PLAZA.  Men åter till sovmorgonen, Jag har verkligen otur jag kan aldrig sova längre än till 8 när jag väl har sovmorgon. Imorse var orsaken: kissnödig.. 

Vet ni vad jag kom på igår när jag berättade om allt som hade hänt de senaste året, jag glömde att berätta att jag och mamma har flyttat. Vi två bor själv nu och jag har inte känt mig så här hemma på ett ställe på väldigt länge.

Well,well nu ska jag vara social med mamma när hon ska äta frukost.

välkommen tillbaka..

Drygt ett år senare får jag för mig att starta upp min blogg igen. Men jag måste erkänna att jag har saknat den väldigt mycket. Jag kommer fortfarande på mig själv att tänka ''blogginlägg''

Mycket har hänt på ett år och för att inte tråka ut er för mycket så ska jag ta allt i en snabb repris:
- Frisk från cancer och fokuserar framåt.
- Jag har blivit moster.
- Jag har blivit beroende av TV-serier.
- Jag har tagit bort fyra födelsemärken.
- Jag har fått bättre självförtroende.
- Jag har fått lära mig att man kan vara ensam och stark. 
- Jag har fyllt 18 och förstått att krogen är överskattat.
- Hela familj var i Turkiet i början av sommaren och jag älskade varenda sekund där.

Nu ska jag försöka att uppdatera min blogg så ofta jag kan (och självklart när jag har något vettigt att skriva).
Nu ska jag göra något helt annat än att blogga, nämligen lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning.

Som slutet på det här inlägget ska jag tacka Hanna Bengtsson för designen på bloggen. Imorgon ska du få en godispåse av mig :)


RSS 2.0