no turning back.

Hej, idag var föreläsningen om självkänsla inställd. Så jag o Frida är hemma hos mig och kolla på The Beach.
Idag ska jag köpa biljett till 100-dagars, vi ska gå på marité där günter ska hänga med oss ;).
Appropå studenten, jag längtar jätte mycket. Men jag är ändå skit nervös över vad som ska hända efter. Vart kommer alla ta vägen, vart kommer jag att befinna mig nästa år? Hur ska jag försörja mig osvosv.
Känns nästan som att jag har ångrat mig, jag vill inte bli vuxen längre.. Eller stundom vill jag inte de.

Jimmy kom till mig igår. Sandra hade rakat huvve på han och de hade typ gjort tintinlugg, sen hade de skrivi in DENIZE i bakhuvudet, sen hade de gjort ett hjärta på vardera sida av huvudet. Sötpojken min :)

Nu ska jag titta på filmen. Puss på er..


dålig uppdaterare.

Hej och hallå, dålig uppdaterare här. Men jag har verkligen inte haft tid att skriva på ett tag.
Sammanfattning av helgen då.
Fredag: Jag är hos storasyster s hon är barnvakt åt felix. Fick pröva en korsett för första gången med skräck blandad förtjusning. Snyggare midja, svårare att andas. Sen mötte jag upp Ida så gick vi hem till mig och då kom Vicky. Började med middag och då kommer frida. Sen tog vi bussen till Frösön där det väntade massa folk. Så där satt vi och pratade och skrattade, de delades med av hemligheter. Sedan halkade vi in till stan. Där jag ringde Roger och han skjutsade hem mig Ida och Frida.

Lördag: Vi vaknar och kollar på 2 filmer. Sedan kommer Sofia och kort därefter mötte vi vicky och Sandra på vägen.
Då var det dags att äta middag så vi gjorde falukorv och makaroner, sedan färgade sandra håret på sofia. Sen droppade Lotta, Annika, frida och Linn in. Jag hade dock sagt till Annika att jag bodde på 44b när jag egentligen bor på 33d. braaa tjej. Sedan blev mitt kök fyllt med skratt och massvis med nostalgi.
Sen fick vi skjuts till krogen. Jag hade en super rolig kväll..

Söndag: Vicky Sofia och Sandra sov hos mig. Klockan 7 kom Jimmy hit och överraskade mig sådär på morgon kvisten. Städade och sedan for jag o jimmy till linnänge för att handla. Vi gjorde en 3 rätters middag till mamma och moffa. sedan kollade resten på Johan Falk. Men jag hade druckit cocilana som innehåller morfin så jag blev vääldigt trött så jag somnade.

Idag fyller mamma år. Så grattis mamma. :)


-härlig bild eller? ;p

öppethus

Idag är det öppethus på skolan, jag ida o frida sitter o tittar på allt folk som går förbi.
Snart ska vi till Bräcke och träffa pojkarna.
Jag och frida hade drama redovisning idag, det gick inte lika bra att spela upp den som att träna själv.. Kanske för att alla skrattade och för att frida tydligen såg och jag citerar ''hel tänd ut på Denize''.
Ja du frida, du kanske har något att berätta för mig?



meandenize

Sitter o kollar på meangirls, snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför skolan. Ska träffa ida och frida så ska vi luncha tillsammans. Sen ska jag och frida ha ''redovisning'' i draman.
Bajjan ringde mig imorse och skrattade. Hon hade somnat på tåget och vaknade när hon var i Ånge. Så skratta fick jag göra så där på morgonkvisten.

Jag längtar till helgen. På lördag ska jag träffa mina gamla tjejklasskompisar från Valla. Vi ska ha nostalgi och kanske dricka vin eller nått. Superduperskojsigt :)
Nej nu har jag inte tid med det här längre.

coolaste kusinskaran någonsin :)

tiden går snabbt..

Shit vad tiden går snabbt egentligen. Tänkt att jag har haft den här bloggen i 2 år snart, och ännu har jag inte kommit på något vettigt att skriva om.. Men tänkt att det var 2 år sedan jag opererade mitt öga, att det var två år sedan mitt liv vändes upp och ner. Att det har tagit sådan tid att få ro på tillvaron. häftig.
Och tittade vilken äcklig bild jag hittade i min blogg... usch.

Men tänk vad mycket som har hänt under den här tiden. Så mycket som man aldrig trodde hända men som ända verkligen har skett. Aja. Knäpp brud det här yaaaoo..



åh..

Mitt internet är så seegt att jag blir tokig...
Idag har jag blivit ännu mer snorig, så det blev ingen träning för mig idag.
Idag har det faktiskt varit en härlig dag. Det började med snörugby mot NV och BF. SP vann såklart.. Tror att våran lärare var orolig för att jag skulle gå sönder eller något. Han kom och tittade till mig 2 gånger. Men han vill ju bara väl :) . Sen fortsatte dagen med lunch, Ida , Frida Linnea och Johanna toppen tjejer med andra ord. Det första Johanna klämmer ur sig är - vad mycket mat du tar Frida. Ja då brister det ju bara, med tanke på att vi andra tog minst lika mycket. Sen så började jag och frida kasta en oliv på varandra fram och tillbaka. Då säger jag till frida att jag ska kasta den på en person. Frida börjar nästan skratt gråta i panik och jag började skratta så jag började också gråta.
Sen stod det fritidsturism på schemat, med samma tjejer. Skratt, sms, skratt, sms.

Nu ska jag lägga mig i ett bad och börja på en bok som jag lånat utav Frida. Imorgon är det Bräcke som gäller.


Jag saknar sommaren -09


värdelöst

hyffsat värdelöst att ens kliva upp imorse. För jag hade ingenting på skolan o göra idag . De var endast betygprat och sen skulle man jobba ikapp i det man låg efter i. Men jag ligger inte efter i något nu :).
Så det var bara till att knata hem igen. Nu är jag med jimmy och jag tror att vi ska kolla på film. Klockan 7 är det body step som gäller och det ska bli super skönt.

Att vara envis är både bra och dåligt. Att vara de när det gäller till exempel att uppnå mål i livet. Att aldrig sluta kämpa för det som är rätt. Men det kan också vara så otroligt onödigt och fjantigt att vara envis, då vissa inte ens kan lösa saker utan istället är envis. Men vem vinner på det i längden? :)
Bara en tanke som jag har. .



afropowerdenize

Sitter och halvkollar på färjan. Som måste vara Sveriges sämsta program. Håkan är töntig o de där poliserna är och knepiga.
Igår var vi hos Ida o åt fondue och det var jätte gott. Mysigt med härliga tjejer:)
Snabb sammanfattningt :
Vicky blev grillad.
Vi körde häxa, det gick inte så bra.
Sofia ramlade.
Det kom några till.
Jag pajjade ett vinglas.
sofia o vicky åkte till krogen.
Jag och Ida gjorde chockladpudding.
Tjejerna kom tillbaka.
Ida gick och lade sig.
Vi pratade och skrattade.
Vicky blev puttad i snön.
Vi gick o la oss och pratade.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Gick hem från Ida och mamma hade spolat i ett bad. Jag läste ut min Gossip Girl bok. Sen så kom jag på att jag ska träna afro klockan 5.
Nu ska jag kolla tradera o se om det finns något kul.


härligt!

En liten härlig paus i mitt arbete. Har skrivit klart svenska uppgifter och nu ska jag hugga in på litteratur uppgiften.
Måste berätta om min hemska morgon. Vaknade super trött, var tvungen att gå ut och promenera i -25 grader. När jag vi väl kommer fram till tåget. Vad står det inte på tavlan då? Jo inställt!!! Bussen hade gått kvart över 6 och där stod vi som några fån kvart i sju och vi var fast i Bräcke. Jag avr så irreterad så att jag kunde börja gråta. Vi skulle ha lektion med Frida på fritidsturismen och det gick ju verkligen inte att ändra på för att det har redan blivit uppskjutet typ en månad.
Men räddarna i nöden är Jimmy och Alex. Vi fick låna Lingvalls bil och de skjutsade hem oss. Vi hann till lektionen och jag var nöjd igen.

Höjdpunkten för idag var när vi satt på FT:n och jag coh frida kollade ut genom föntret. Då pekar hon på en kille och säger- de där ser ut som Lingvall. Jag tittar och säger - dom går exakt likadant. När båda sitter och tittar gör killen i fråga världens bananvurpa. Jag och Frida satt och höll tillbaka skrattet så det kändes som att huvudet skulle explodera.

Jag slutar tre idag, då ska jag hem och plugga med ida. Sen ska vi på Body step. Sen kommer min älskling hit. Idag kommer jag att få träffa min älskade lilla prins. Nu när båda är frisk så jag kan pussa på honom.

fördjupningsarbete!!!

Usch, jag och frida sitter på skolan och ska göra fördjupningsarbete i litteratur kunskap. Det går inge bra alls, får inget bra klang i arbetet. Hittills ligger jag på VG nivå, men efter det här arbetet kommer betyget att sjunka tror jag. Sen har jag ingen motivation, jag är så sjukt trött. Men nu klagar jag bara. Bara för det ska jag komma på fem positiva saker med dagen hittills.

1. Jag har träffat mina vänner.
2. nya skolan är rätt så nice,
3. fick reda på att jag låg på VG
4. Frida skrev lässa istället för lägga, det roade mig.
5. Att jag har väärldens bästa tjejer.
måste tillägga en 6:a det blir att jag kommer att få träffa Jimmy idag!

Nu ska jag återgå till mitt härliga arbete och ha en mer positiv inställning till dagen.


-någon fler som älskar den här bilden??


irreterad tjej..

Jag önskar att jag kunde läsa allas tankar. Förstå varför folk gör som dom gör. Blir ännu mer less på att alla talar mellan raderna. Jag blir mer irreterad bara för att jag talar mellan raderna på det här inlägget..
Jag vet hur ont det gör att bli utstött från sin kompiskrets.

Nä nu ska jag rycka upp mig!
Idag hade jag bip,beep,bep jaa iaf ett test på gympan för att kolla konditionen. Det gick verkligen as dåligt. Men jag ska bli bättre tills nästa gång. Sen var det fritidsturism, vi skulle ha lektion idag. Men ingenting funka som de skulle så det blir på Torsdag istället. Så vi skulle göra ett arbete som vi glömt bort att vi skulle göra. Jag skrev lite om Junibacken.
Efter det så gick jag Ida och Frida på Vero Moda jag hittade tre tunikor och tillsammans blev det 225:- . Fyndar Denize. Sen inhandlade jag nya  träningsskor. ÄNTLIGEN!!!!
Hem och äta fil, träffa Ida och ner på step in efter det. Afropowerdance stod på träningschemat. Alllltid lika roligt:).

mina ''varor'' från tradera kom idag också. Min rosa väsk till minidatorn och halsbandet. superduper nöjd. Nu ska jag lämna bra omdömen.

Nu ska jag läsa Gossip Girl. Vi hörs imorgon.
xoxo ;)

frida är här!

Imorse kom frida hit, så tisdags rutinera kvarstår.
snart har vi idrott och jag orkar verkligen inte. tycker att det är as drygt att ta med massa grejer på skolan. Det hade varit roligare om jag fick gå på stepin istället.
Igår låg jag och lästa i 2 timmar, det var så avkopplande. Imorgon åker jag till Bräcke. Jag och ida ska få finmiddag av grabbarna.. Eller om det blir vi som får laga middagen? ;) Vi kom iaf på att vi har ett problem..
Varken Jimmy eller Alex har bil, så vi kommer att få gå till tågstationen på torsdag morgon. Vilket är mindre roligt sådär halv sju på morgonen. (nu kommer frida tycka att vi är fjantar, hon som går upp typ halv sex på morgonen)

Jag har en nyhet, jag har lagt av med Farmville!!! ;)

jag längtar till lördag.. jääätte mycket!!


pusss

Idag har jag inte gjort någonting alls. Missade min tid hos sjukhuset, så jag ska dit på onsdag istället.
Träffade sandra på stan och vi hängde och slängde och jag tycker om min bajja såååå mycket <3 !!!
Sen var det meningen att jag och Ida skulle på step in. Men när jag kommer hem märker jag att jag har ju slängt mina träningsskor för att sulan har gått sönder. Det var meningen att jag skulle ha köpt nya idag. Men det glömde jag bort. så när det är en halvtimme kvar tills att passet börjar frågar ja Ida om inte hon vill ut och gå istället. Det ställde hon upp på.  :)

nu chattar jag med en kompis från indien. Vi har inte hörts på flera år så det är super roligt:). Saknar tiden där. vi hade så otroligt roligt. cisv..

nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och lässa boken gossipgirl. lovelyyy.
xoxo

jag tycker det är svårt att göra rubriker..

hejhej , jag sitter med Ida och Frida och kollar på Johan Falk.. Eller vi pratar med än vad vi kollar på TV.
Jag har iaf bokat in två pass på stepin i veckan, på torsdag blir det nog gymmet. Ska bli såå skönt att komma igång med hälsosam mat och träning. Jag måste verkligen komma i en fin balklänning, jag vill inte se ut som en michellingubbe.

Idag åkte jimmy hem till Bräcke, kommer kännas tomt när han inte kommer sova bredvid mig inatt.

I- du är så jävla stockholmare.
F- det är jag väl inte?
I-Du är sån jävla skåning!
F- jasså?
I- du låter som ***l
frida börjar härma personen i fråga och låter samtidigt som en stockholmare.

Dom börjar bli ganska flumm nu.. Jag hänger inte med i deras prat längre.


SUR DA?
Ida ska aldrig mer andas?


åååååååhhh

allt som jag skrev försvann.
nu blir det ett kort inlägg bara för det.
vi hade jätte roligt igår.
nu ska vi på videoteket.
ida är här.
stefan kommer snart.
vicky kommer snart.
allt är bara bra.



åååååååhhh

allt som jag skrev försvann.
nu blir det ett kort inlägg bara för det.
vi hade jätte roligt igår.
nu ska vi på videoteket.
ida är här.
stefan kommer snart.
vicky kommer snart.
allt är bara bra.



sydenize

Idag har jag och Jimmy sytt strumpor till Linus. När han går ute så hoppar han och har sig för att det är så kallt ute. Han blev ju inte överlycklig  för presenten, han gick som att han hade en pinne instoppad i rumpan. Men han vänjer sig. Bättre de än att ha spruckna trampdynor.
Imorse var det -32 . Så lite små kyligt är det ju ute. Så idag ska jag hålla mig inne.

Ikväll kommer det bli en bra kväll. Det vet jag. Det blir ju som alltid bra när jag är med dessa tjejer.
Måste bara rekomendera en sak. Man gör en macka i mackjärn. Sen har man ost och köttfärs. Blev huur gott som helst.

Förresten så har mamma inte lärt sig någonting av det sista misstaget vi gjorde med att försova oss. Sist var det jag som skulle åka med tåget till stockholm. Jag hade en tid på sjukhuset och det är ju jätte viktigt att jag åker dit. Så vaknade jag en timme efter att tåget gick. Nu var det så att mamma kom in på mitt rum och sa-  Jimmy kan du hämta bilen, jag har försovit mig. Jag bara vände mig och i sängen och tänkte ''typiskt mamma''. Hon kom dit 20 minuter innan flyget skulle gå. Alla som har någon som helst erfarenhet av flyg vet att man inte får åka med flyget då. Så mamma fick boka om flyget, jaa så de kan gå. Blev återigen en dyr ''sovmorgon''.

jag har blivit förälskad i tradera. Detta är mitt senaste köp :
Love and Respect smycke *****SUPER BILLIGT****

woohooo

Idag har jag och Jimmy varit så duktiga så. Vi har tvättat hela dagen. Så alla kläder som jag hade med mig till lillhärdal är rena. jag har så lite att skriva nu för tiden att jag blir så korta och tråkiga inlägg.

Förresten så har varmvattensberedaren gått sönder till våran lägenhet. Den kommer inte att bli lagad på hela helgen. Så det var ju mindre roligt. Tur mamma har som åker till amsterdam och inte behöver lida utav det. Utan jag och Jimmy måste gå över till grannhuset när vi ska duscha. Hyffsat dryyygt.  Plus att jag hde tänkt att bada linus imorgon, men jag tror inte att han blir så glad att duscha iskallt..

Imorgon ska jag till Pamela och ha tjejkväll med alla brudarna. Jag ska ta med min kamera så ska jag ladda upp lite bilder senare. Det ska iallafall bli skit mysigt. Det fanns två regler för imorgon. 1. Bara tjejer 2. Alkohol..
Kan en kväll bli bättre än så?
Jimmy ska vara med Stefan och spela kort. Dom får de säkert mysigt dom också ;) !

Nä nu ska jag fortsätta kolla på filmen som går på TV . Även fast jag har det.

-mina favorit bebisar i heeeela världen..


- 4 generationer och mamma blundar

bilderna

bilderna från nyår ligger nu ute på frida fridells facebook. Yeyyy.
vi hade ju som tagit 513 bilder. Så det var ju lite att smälta ;) .
Imorse vaknade jag med tokigt ont i rygg och hals. Inte lätt att fira nyår på vårat vis. Behövs flera dagars återhämtning.

godmorgon

Mamma tittade i min halssimorse. Hon tror att jag har åkt på nå halsfluss eller något. Natten var iaf tokigt jobbig eftersom jag vaknade hela tiden sen hade jag jätte ont i halsen. Huffa :p

Jag ska snart ta ett bad. Sen ska jag träffa Ida på staden , sen går vi hem till henne och pluggar. Nu ska jag äntligen få plugga på min lilla dator weeeeiiii .
Sen kommer Jimmy hit och vi ska äta tacos (igen) . Men det är ju gott sååå..

Men nu ska jag lägga ut massa bilder på facebook. Så jag ska byta dator :)
pussheeej <3

för i helvete!!

Det här tar alla priser, har aldrig någonsin haft så här roligt på nyår. Men det var ju inte bara nyår. Vi hade tokigt jädra skoj hela tiden från 30 december till 3 januari. Otroligt!!!!

Imorgon kommer det bilder på facebook och sen kommer den mer info om vad vi gjorde. Vi sammanfattade allt i bilen påväg hem idag, och det tog sin lilla tid ;) !

Idafridavickyjimmysteffenrogeralex


RSS 2.0