de säger ju lite.




Asså bajjan kommer typ bli gaaalen, jag vet ju hur hon hatar att bli smygfotat. typ som Kissie också hatar.

Puss.


överraskad är ni nu kanske.

ville komma på en rubrik som började på ö....

Myst med Isabelle hela kvällen, hon är såå mysig en tjej ni verkligen skulle tycka om. Den här dagen har bara flugit iväg. Alltså helt seriöst. De va en elefant med vingar som drog med sig dagen..
ehm nu är jag trött... :s

hörs...

uuuhuu, uffa.

Betala räkningar är de tråååkigaste jag vet. Ikväll har vi lagt ut över 6000:- på massa räkningar. Fyy så tråkigt. För dom pengarna hade ja ju kunnat åka till kos med min bruttor.



När alla andra är ute och partar så sitter vi inne och nördar. Vi har haft det jätte mysigt. Tills räkningshistorien började. höhö. Åt super go mat och sen festade vi till på chockladfounde. Vi hade tänkt att hitta på nått. Men som dom hypokondrikerna vi är så tror vi att vi är sjuk så vi måste vara hemma och vila upp oss ;)

igår då!

Ja igår var en helt vanlig dag. Tog de lugnt på morgonen pga fjollbeteende (tror att jag är lite sjuk). Åkte på jobbet, som för övrig bara flöög iväg. Sen kom min moster och hennes man och hämtade mig. Helt normal, for till pappa bytte om drack ett glas vin. Tog Taxi till Cafe opera. Kom in trots 23 års gräns. (sitter och småler nu, för de var för att dom tyckte att jag såg vuxen ut, det är jag helt övertygad om) Sen mingla vi lite som man säger här i storstaden. Fick snittar och champagne som stod på bordet som alla fick ta av. Eller de var servitriser som hällde upp och det var GRATIS.  Sweet, eller så händer de ju på varje fest som jag är på. Inte de minsta konstigt.
Såg lite kändisar, eller jag hängde minglade med samma folk som dom mingla med ;) höhhhh. Tony Irving var där iaf, jag tycker att han är såå cool.
Sen drog Gladys igång sin Tina Turner Tribute. Hon var grym. Ibland lät det nästan som att det var självaste Tina där uppe :) . Wiihoo.
Sen dansade vi, rocka loss lite. Gick sen till Risch?(lite osäker på stavning där) 


Ja de var väl ungefär som varje Torsdag för mig...  ;) Jag hade sjuuuukt kul!
Tyvärr är ju jag sämst att ta kort. Men jag hade min nya hatt från newyorker igår, cool brutta!

bajjan och captain morgon


jajamen ryck upp dig.

Så där, nu tar jag mig i kragen, tar på mig träningskläderna och knyter skorna. För nu är de dags att gå ut o gå trots lite sjuklingsfasorner. Kanske är just de jag behöver.

Men medan jag är ute o går får ni betrakta ett vackert kort! Lite störigt vare att göra bilden, för vi fick knappt plats. hö hö .

(jag har fortfarande lika dålig humor, ni rå?)

sjuk nu?!:o

Alltså jag har inte varit sjuk, då menar jag riktigt sjuk med feber och ont i hela kroppen etc. På flera år, jag o Jimmy kom fram till att de va när jag var i Lillhärdal för cirkus 2-3 år sen. Sen har man ju varit lite små krasslig och så.
Men nu har jag vaknat två dagar i rad utav att jag har haft ont i halsen och varit snorig. Sen känner jag mig flumm i kroppen..


ja må hon leva ja må hon leva...

Världens bästa mamma fyller år!!!!

hörs, hane.....

Kommer inte att höra av mig på heela helgen. Inte ett ljud. (förutom facebook, vem kan leva utan de:o ?)
för jag ska till .....



Olle, du behöver inte vara orolig. När jag kommer hem ska jag göra en as fin teckning till dig som du kommer att bli så glad över. Vill du ha en liten myra på bilden kanske? Eller en glasflaska kanske? he he

fiffen




btw så gjorde jag en as fin på vickan som jag skulle lägga in så kajka datan ihop, så de blir bara den här bilden idag. he he he.

koskenkorva.

ett ord som kom upp bara, tyckte de passa in här.
Idag har jag köpt en aaaaaas fin tavla. På Marilyn Moonroooooe för att hon är lika snygg som mäj. (bajjan kommentar)

assa va tycks assa?

Frida du skulle inte visa mig den där sidan. Känns som att min blogg börjar bli lite överfull med såna sät teckningar..



Dag 13 – denna vecka



ledig, så göttans.

Nä idag är jag ledig o de känns som att jag har jobbat ihjäl mig typ haha. Vilket jag verkligen inte har för så mycket jobbar jag inte..
Jag har ny bloggdesign, snügg va? en kompis till sandra som heter Hanna har gjort den. Gulligt av henne va? Så tuuusen tack till dig.

jag har blivit kär i en sida som fiffen har visat mig.
Förresten. är Jag den ända som inte fattar hur man lägger upp youtube inlägg på bloggen? :o i neeed help.

Igår var jag hos pappa och mös, vi åt sushi och kollade på en komedi.
Idag ska jag ta det lugnt sen vid 4 ska jag träffa Isabelle! mys :)



yess nu vet ni.



tror ni jag har dåligt mycket att se framemot ellller? :) nu iväg o tjäna in stålar så jag kan göra allt. Hörs!

JAG ÄR ALLT!

Hej. Jag heter Bajjan å jag har inte rapat Denize blogg. Rejpat kan man också läsa de för att fatta va ja snackar om.
jag heter som sagt Bajjan, å detta inlägg ska handla om inget mer än MIG!
jag lärde känna Denize på så sätt att min mamma och hennes pappa var tillsammans.  NOT!
nejmen hennes mamms å min mamms har känns varanndra ett tag, a sen förut som man säger så.
så jag satt å matade hennes vovve, lotta, med jordgubbar när ja va liten. Så har ja lekt med denize då också.
Sen så vart de så långt till att i 6an mobbade jag henne, med nöje!
DET VAR DET BÄSTA JAG GJORT I MITT LIV.
För de ledde till att vi vart beztizajj! beeeezzztizzzaaaajjjjj!
Å nu e vi beztiz bebizajj! hihihiih miihihihi
JAG iaf är snygg som fan. jag har en fin rumpa och små fasta tuttar.
åså e jag söt.

en hel del vackra bilder.






sandra och hennes ego.




Alltså detta inlägg skulle egentligen bli ett hyllningsinlägg. Eller de är fortfarande de. För min älskade bajjan är sjukt jävla stark och duktig och jag är så stolt över henne. Idag fick jag ett sms där de stod att hon var frisk och jag fick tårar i ögonen :') alltså hon är sjukt duktig. O hon säger jämt vad hon tycker så en ärligare människa finns inte.
Jag fick höra att de va en as konstig människa som kallade henne falsk. Ja tänkte typ, (eller rättare sag jag sa de till bajjan) Att mycket är hon, hon är ego, konstig störd(!), attentionwhore. Men absolut inte falsk. Asså missbedömning så de skriker om det..
Sen är hon ju massa andra saker också. Typ... snäll?
HAHAH nerrå, hon är helt fantastisk!

stora damen städar lägenheten..

Idag har jag städat varenda vrå i den här lägenheten. Nåväl jag kan väl inte ta på mig hela äran. Jimmy hjälpte till på slutet också. Iaf skit samma, jag har rensat ut en massa överallt och vartenda skåp i köket. Sen finns de kläder för de som är intresserad. Bajjan?!

Dag 14 – Mina vänner
My friends. De är så här va att jag har ju inga vänner.. typ.. he he he . Ne men helt seriöst så har jag massa vänner som jag älskar massvis och som ställer upp i vått o torrt. Jag har mina gamla & nya vänner. Sen har jag vänner som jag inte har hunnit lära känna än. Men de kommer.



AHAHAHHAHAh de här är så roligt, jag skulle hitta en bild på vickan för att skriva att jag längtar huuuur mycket som helst tills hon kommer. Så hitta jag den här bilden. hahahahha jag älskar den här bilden och skulle kunna titta på den hela tiden.

pluttrik.

Tjenna. Idag har jag ställt klockan för jag börjar halv 3, endast för att skriva klart mitt CV. Men de går nog inte så bra verkar det som.. Blev att titta på alla hemsidor som finns innan jag en funderar över saken ungefär.

denna underbara skapelse hitta jag som jag bara måste ha.

Jag o Jimmy har bestämt att vi ska ut o gå varje dag olika rundor runt om solna. Motion och för att se vad som finns. Igår kom vi till ett jätte fint ställe som hade utsikt låångt bort mot stan. Längtar tills de blir sommar och man tar med sig matsäck och sätter sig där..

Dag 13 – Den här veckan
den här veckan kommer de först och främst handla om jobb. För jag jobbar halv 3 till 7 så jag o Jimmy hinner knappt ses och sen jobbar jag helg. Inte så roligt nu när de inte kommer in nå folk i butiken... Sen ikväll  kommer lotten plotten och ska äta middag här. Imorgon ska jag städa allt. för de är stökigt i varenda skåp låda etc etc.

ja men, hörs hane hej då. thank you, come again.

and have a nice day.



ont i maggen.

härligt att jag har ångest så här halv 1 på natten...

aja skitsamma. hörs imorrrn..

HALLLÅÅÅ!

HEJ ALLA MINA BLOGGLÄSARE!!! Wiiihooo nu är de fest, näråå. hej malin, bajjan & frida. Hur är de med er? Jaha okej. Då vet jag. Om ni vill veta vad jag har gjort idag så är de inte mycket. Jobbat och städat hos min far. Men jag o Jimmy åt väärldens goaste middag. Krabba, räkor och grattinerad hummer. mums vaaa.

Imorgon kommer de bli en bra dag för då ska jag vara med Bajjan och Isabelle. o killarna men dom räknas inte ;).
Va precis tvungen att gå in o kolla om vi verkligen bokade en resa så där igår. För de känns lite overkligt, och nee. Vi gjorde ju inte de.. kul tjej jag är....

Dag 13 – Den här veckan
Den här veckan kan samanfattas väldigt enkelt. Jobb jobb och jobb. Helt seriöst så har de inte hänt så mycket mer. Förutom att vi boka stuga och att min favvobajjan är här. Just de så fick jag en utskällning igår av en psykotant bara för att jag prata med henne. he he he de va ganska kul..

truly, madly, deeply..

Ja ytterligare en dag avklarad. Morgonen spenderades i telefon med världens absolut bästa fiffen och en helt sjukt underbar nyhet. me like.. Sen var den 4,5 timmar lugnt. Sen till stan för att träffa bajjan på staden. Blev hemgång till mathias efter ett tag. Eller till dom kanske man säger:p aja skit samma. huvudsaken är att vi är så otroligt roliga och spontana så jag blir matt. v.10 helgen då har vi bokat en stuga i IDREFJÄLL! Vi satt och pratade om att de vore roligt att åka till fjälls och mysa(supa) i nån stuga. Så ska vi bara kolla priser och de slutar med att vi har bokat en stuga.. Skojsssit.

ne men nu så blir det dagens svar sen greys med världens bästa pojkvän.

Dag 12 – I min handväska 
Där har jag alltid en bok, just nu sophie kinsella - en shopaholic i new york. Laddaren till mobilen behövs, för jag spelar musik från min mobil så batteriet måste laddas på jobbet. Mitt headset, vantar presentkort, just nu ligger de varmakoppen där, tamponger, parfym och tuggummi. Hmm tror de var allt faktistk, kan finnas någon till liten pinal som jag inte kommer på just nu..



Den väskan har jag nu som jag fick i julklapp av mina kusiner Gustav och Maja..


2010!!

Jag härmar lotten

ÅRETS;


bästa kille - Jimmy
bästa tjej - Bajjan
kärlek - Jimmy
besvikelse – när en vän sårade mig rejält och inte ens bad om ursäkt.
roligaste
- Frida
saknad - Vickan, Frida
nykomling – Isabelle.
gjorde du något i år som du aldrig gjort förr? – yess
dog någon som stod dig nära? – ja.
vilka länder besökte du? - Lettland, Grekland, Turkiet.
vilka datum från 2010 kommer du alltid att minnas? – 6/6
största misstaget? – Vet inte.
har du varit sjuk eller skadat dig? – Ne inte nå speciellt. När jag bodde hemma var jag förkyld hela tiden men de berodde på mögel.
bästa köpet? – SKOR!!
vad spenderade du mest pengar på? Lägenheten
gjorde någonting dig riktigt glad? – studenten
vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010? – waka waka.
är du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - gladare
vad önskar du att du gjort mer? – tränat.
vad önskar du att du att du gjort mindre? – shoppat onödigt.
hur tillbringade du din midsommarafton? i värmland...
har du druckit alkohol i år? – yyyeeesss.
har du vart stupfull? - yyeeesss.
har du sett någon varit full? – bajjan om hon räknas ;) haha ne men massvis.
blev du kär i år? – i stayed in love.
hur många förhållanden? samma som dom tre senaste åren.
favoritprogram i sommar? GREYS
bästa boken du läste i år? Sophiekinsella mina hemligheter.
största musikaliska upptäckten? – när jag visslar med min näsa, de är ju riktigt vackert.
något du önskade och fick? – jaa.
något du önskade dig men inte fick? – aa jag önska med graysbox 6.
finns det något som skulle gjort 2010 bättre? – finns de säkert.
hur skulle du beskriva din stil 2010? som en kudde!
vad fick dig att må bra? vänner jimmy och släkt :)
vem saknade du? Känns som jag spenderat mycket av de senaste halvåret till att sakna.
fått någon ny vän? Ja,
vad gjorde du på din födelsedag 2010? – hade världens absolut bästa födelsedag. Absolutbästa.
-sammanfatta 2010 – student.


brother & sisters.

Dag 11 – Mina syskon

Jag har två 'halv'storasystrar och en storebror som jag har med båda mina föräldrar. Kenny och jag har bott med varandra hela tiden så¨han och jag har upplevt allt som har med syskon att göra, slagsmål, retning osv. Medan mina systar har inte riktigt bråkat med mig, förutom susanne hon retades ibland när hon gick ihop med Kenny.  Men Camilla som är den äldsta av oss har varit för gammal för att vara elak mot den minsta.

De konstiga med mina syskon eller egentligen hela min släkt är att de ena sekunden säger : Men Denize hon klarar sig själv hon är ju 19 år. Hon bor ensam osv osv osv. Och ena sekunden blir de, men Denize lillaskruttan, vill du sitta vid barnbordet? Du denize kommer aaaaldrig att bli stor.

Ja de var allt för nu. Nu ska jag äta frukost, duscha och göra mig lite vacker. Sen ska jag till nenne för han ska hjälpa mig med ett CV. sen blir de att jobba sen ska jag till Pappa och äta kälaknul! muumss.


''jag, Kenny, Camilla & Susanne.''

tio, ten, dek, tsien

Dag 10 – Något jag är stolt över
Något som jag är riktigt stolt över är att jag har övervunnit cancern. Jag vet att jag har lättare att blir drabbad o allt med lever osv. Men ändå så har jag klarat de och går på alla koller som jag blir kallad på hela tiden så om de skulle komma nått skulle de ju hittats i tid. WOOW winner denize..

awake.

Vaken och klockan är bara barnet, har varit vaken ett tag också. Olivia åkte imorse till London för att jobba som au-pair. Så jag vaknade och sa hej då till henne.
Nu sitter jag och surfar runt och letar efter en ny hatt. De finns en likadan som blev stulen på hm.se. Men man måste ju vänta så länge och de är störigt. Tänk om alla kunde hålla sina fingrar för sig själv, bli mer le när jag hörde att de inte var de ända dom stal heller.

Ne nu ska jag kolla på solsidan och försöka att somna om. Bajjan kommer hit sen o jag tror att jag ska städa bort julen idag. Är sååå less på julen nu :p . Eller innan tror jag att jag ska kolla o se på flyg te tyskland, kolla priser och så :) .



Dag 09 – Musik

Dag 09 – Musik

Jag är allätare lyssnar på det mesta. kul va....

gott nytt år !

Ja då var nyår avklarat och de blir ett helt år tills nästa nyårsfirande.
De va skoj igår jag bajjan o olle var hos mig först förade och hade mys. Sen åkte vi till Mathias o satt där med folk. Sen kom Frida . Allt var kanoners och man har ju lite att prata om igår som bjuder till måånga skratt he he. Vart lite le för de va en som stal min hatt igår :( Bilder kanske kommer men inget löfte ges. appropå löften så har jag inget riktigt nyårslöfte, inget nytt o fräscht utan bara de gamla vanliga , äta hälsosamt träna m,m.

snart kommer lotten och jag o olle ska ställa oss o baka cupcakes. Mys dag!!!!
tänk ett år sen. inget toppar detta.

RSS 2.0