wiiihooo

Tjenare long time no seen. well,well.
Tillbaka till sthlm och här är det kanon. Inga parasiter iaf men en pojkvän som fick en släng av 24 timmars sjukan. uffa.. Snart är det nyår och de kommer bli awesome.

De var några dagar sen nu men jag fortsätter ändå.
Dag 08 – Ett ögonblick

ett ögonblick som jag har och som förändrat mycket av mitt liv var faktiskt när jag såg min lillapluppjimmpa första gången. De va mer än 3 år sen men jag minns de som att de va igår när han traskar in i de där köket, ser kaxig ut och sååå snygg.

i have.

jag har absolut den bästa föräldrarna, jag har absolut de bästa vännerna, jag har absolut de bästa kusinerna, jag har absolut den bästa släkten. Jag har allt som en tjej kan önska sig.
Nu är jag hos Bajjan och väntar på att hon ska göra sig klar, redan delat en flarra champagne och en öl. De här kommer bli en bra kväll.
Bilder på julklapparna kommer när jag kommer till Sthlm igen..

norrland here we come.

idag åker vi hemmåt mot Norrland mot parasiten och sist men inte minst, mot den härliga,knäppa, annorlunda och helt underbara släkt. Nu håller jag på med de absolut sista inför våran avresa. Nu ska jag först och främst se på Hotell gyllene knorren mest för att de äger. Sen drir je vidan mot farsgubben och ska tvätta, städa och sen ska jag baka så pojkarna har lite mys. Känns jobbigt att lämna två killar själv här med bara varandra till sällskap. om ja var kvar hade jag iaf styrt upp massvis med mys.

Idag fick jag ett brev från världens bästa Iza, jag blev så glad :D !

Ajaa nu ska vi se vad vi ska snacka om idag!
Dag 07 – Min bästa vän

Jag har turen att ha massvis med bästa och nära vänner. Jag har flera som jag kan ringa till och vi har som jag kan påstå och bli medhållen, världen absolut bästa tjejgäng.

hehe bajjan har varit min bästis av o till sen vi var supersmå, men från och med då hon mobbade mig i 6:an var det officiellt vi blev oskiljaktiga





SÅ SNYGGA ALLIHOOPA!




So sad!


Idag går tankarna till fiffi !

hurry hurry!

Nu är de verkligen de sista stressem inför jul. Det ska packas kläder, utekläder, julklappar etc etc. Sen vet Jimmy att jag tar hand om allt så han släpper bara över allt på mig så jag måste tänka för två. Sen ska jag sova hos pappa inatt så jag måste bli klar idag för imorgon åker vi direkt efter att jag har slutat. Pappa har ramlat och slagit sig så han kan inte gå ner i källarn så imorgon blir de att städa, tvätta och baka hos honom.

Sen blir de väl förmodligen en bloggpaus över julen. Kommer tillbaka 27:e men jag lovar att jag kommer tillbaka denna gång.

Dag 06 – Min första kyss
Åh så svårt, jag har inget sånt där minne att just exakt då var min första kyss. Men jag skulle tro att de va Jakob som var den första riktiga kyssen. He he ja de va tider de. Jag, Lotta, Max och Jakob hängde o va as ''coola'' sen bestämde vi att jag o jakob skulle bli tillsammans och max och lotta. Fast lotta hade redan en kille men de gjorde inte så mycket.

sovmorgon är skönt!

Nu har frida åkt hem till östersund och jimmy är på jobbet. Jag håller på att stöka undan lite av mina saker så jimmy kommer in med sina saker. Han kom med en hel bil igår med massa skrot som ska få plats, de blir spännande.
Sen tänkte jag att jag skulle försöka börja packa lite till jag åker hem över jul. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig eller nått så jag fixar de imorgon för då måste jag bestämma mig höhö.

nu ska vi se vad jag skulle berätta om idag dåå.
Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är Jimmy. En person som jag känner utan och innan. Någon som jag kan sitta alldeles tyst med, men ändå veta hur han känner. Jaa någon som får mig att skratta och må bra.
Sen är ju bajjan vicky fiffi lotta zazza olle etc etc mina små kärleksmirakel!

frida maria fridell!

Fiffen är här och mnu bjuds det på många skratt på råsundavägen.. Har gått igenom bilder sen studenten haha! Jaa jag säger då de. Kul hade vi. Sen har hon fixat min blogg så den blev suuper fin jao.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

* Fil med banan, ägg kaffe
* Pizza
* popcorn

Ne nu ska jag kolla på day after tomorrow!




gahhh !

Har besluts ångest. Vet inte om jag ska orka att röra mig upp till Willys o köpa mjölk. Eller kräftor, eller räkor, eller nå annat gott att lyxa med en lördag kväll. Jag kommer ju att bli väldigt irriterad imorgon om jag inte kan dricka kaffe för att jag var för lat att köpa mjölk. hmmmm vilket i-lands problem va.
Nu har grannen fest. Jag hade inte blivit irriterad om jag själv inte hade så tråkigt. he he he

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 03 - Mina päron.

Jaa som alla andra tycker ju jag att just mina föräldrar är världens bästa och om nån säger att de har de bästa föräldrarna ljuger ju dom självklart.
Ne men helt seriöst skulle jag inte kunna leva ett så bra liv som jag gör vilket är tack vare mina föräldrar. Mina föräldrar kompenserar varandras brister väldigt bra. Och dom passar olika bra vid olika tillfällen.
Om jag till exempel såg en kändis på stan skulle jag ringa mamma och hon skulle tycka de va lika häftigt som jag. Men om jag däremot behövde lite råd om hur jag skulle gå tillväga med en sak vore pappa bättre då mamma blir lite nervös och inte riktigt litar på sitt eget omdöme.
Jag har väldigt bra kontakt med mina föräldrar och även om jag bor 56 mil ifrån min mamma så hindrar inte de oss att prata minst 1 timme om dagen..




Här är dom underbara föräldrarna som satte mig till världen.

go dempa do tha test.



ALLMÄNT

Hur har året 2010 varit för dig? annorlunda.
Bättre än förra året? De tycsh ja
Någonting du aldrig kommer glömma 2010? studenten.
Har du flyttat under år 2010? yess.
Har du hittat en ny låt som du älskar? yess.
Isåfall vilken? black jesus med jay smith
Har du druckit alkohol? yess.
Har du kysst en främling? ohh, ne!



KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? Som de senaste 3 åren. På topp.
Har du varit kär? yes
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja
Har du haft ett hemligt förhållande? neee.



SORG&HÄMND

Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej
Varit i slagsmål? nej



PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? ja det gör man ju varje år.
Isåfall vad? Druckit morgan.
Har du skämt ut dig? Ja de har jag nog.
Har du varit ute en hel natt? ja
Har du blivit tagen av polisen? jaa faktiskt hahaha. Fast de va egentligen Ida o Bajjan som åkte fast.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? ja




SKOLAN&FRITIDEN

Vilken skola går/gick du på? östersunds gymnasieskola
Har någon varit elak mot dig i skolan? jaa de har de sikirt..
Hatar du ngn på din skola? ja
Har du gjort ngt framsteg? yepp
Haft alla rätt på ett prov? absolut.. inte.




VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? jaa
Har du förlorat en vän? nja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? nje


small steps.

Sådär, blir bara lite i taget innan jag får något allvarligt fel.
Sitter i sängen och är allmänt mobbad, har ätit här o kommer inte resa mig upp förens naturens lagar kräver detta. hehee. Imorgon blir de till att jobba med Jossan äntliigen en jobbarkompis, är lite lesamt att jobba själv hela tiden.
Idag gick de riktigt bra men folk i butiken hela tiden.

Idag var det Eilerts begravning och jag var inte där för att ta farväl. Men jag ska åka upp på graven när jag kommer till Offerdal. Känns så dumt att man hade en person så nära sig i hela sitt liv och aldrig riktigt lärde känna honom.

irriterande....

jag får inte till bloggdesignen. Nä nu ska jag pilla vidare med alla dessa miljarders siffror och knepiga texter.

Dag 2.

Dag 02 – Min första kärlek

ehhm få se nu. De va en kille som hette Johannes när jag gick på dagis som jag var helt förälskad i. Tror inte att känslorna var besvarade dock. Jag gick iaf runt och sa att jag skulle gifta mig med honom.

Shiit vad jag är trött. Men de är bara att bita ihop och klä på sig och gå iväg o städa. Men allra först. GylleneKnorren!

Bästa julkalendern på lääänge!

Dag 1

Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig

Undra om jag har så många saker som folk inte vet om mig.

1. Jag sjunger opera i duschen och när jag sitter på toa.
(jimmy brukar till och med säga till mig att sluta)
2. Jag har nog världens kortaste stubin och kan bli arg för att en gaffel ligger i fel fack.
3. När jag sover själv ligger jag alltid och gosar med diddan.
4. Alltid när jag är ensam hemma och ska tvätta bort sminket måste jag tjuvkika för att jag får hemska idéer om      att  de står en mördare bakom mig med en yxa.
5. Jag slösar alldeles för mycket energi på hur andra människor beter sig.


Ja där fick jag ihop en liten lista. Puss och godnatt

dålig fantasi...

tjabba tjena hallojjj. Idag har jag inte gjort mysche alls. Vaknat och åkt på jobbet och kommit hem igen. Jimmy har åkt upp till Härjedalen för att köra ner en bil så vi kan ta oss hem..
Igår var jag o lottis på KistaCentrum jag köpte en grej som jag ska ge bort på julklappsbytet på söndag. Sen köpte jag en present till Kenny. Sen drog vi in till stan o träffa ida. De gick bra, vi hade bara lite catfight i baren jag o Ida. Annars var allt kul. Skämt åsido. Det var jätte trevligt faktiskt.

ikväll har jag ätit räkor o nu sitter jag o planerar över hur jag ska lösa mitt städjobb imorgon. Men fixdenize kommer på allt. Jag går upp 9 går o städar i ca 2 timmar och sen åker jag hem duschar och åker till väsby och fortsätter jobba.. kanoooon.

Ne nu härmar jag vickan :



Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig

tjohooo

snart bär de av till Kista för att träffa lotten. Ska kolla efter en present till broder och se om de finns nå snyggt till nyår..

Med lite tur nu så kanske jag snart har en nu blogg design yiihhaa

ledig, glögg och pyjamas.

Idag är jag ledig och de är såå skönt. Sitter i pyjamasen och dricker glögg i sängen. Tänka sig en bättre start på dagen? Jimmy åkte tidigt imorse för att snacka me någon jobbkille.
I helgen kommer min fina fiffi och vi ska mysa och prata och skratta och och och ha hur mysigt som helst.

Igår tokstäda vi hela lägenheten så de glänser inte riktigt nej, men renare blev de. Nackdelen med att bo i en etta är att de blir dammigt med en gång.
Sen har jag fyndat på tradera och jag är väldigt nöjd.


Det här får bli min remote och jimmy får ta den svarta ;)

kanske världens roligaste författare

Ne men vad säger ni, hur länge tror ni att jag kommer att hålla igång bloggandet den här gången? läänge hoppas jag.

Today

Idag var jag som sagt på vizeum.. De va absolut de konstigaste frågorna jag fick och skit svåra att besvara. De skulle handla om energidrycker men de kändes som att jag blev utfrågad om massa saker som de inte ens handlade om. Jag fick en fråga om vad de tre värdefullaste sakerna i mitt liv var. Mobil, plånbok och nycklar blev mitt svar. hehe.
Sen blev det jobb och de va helt okej med folk idag. Hade saker att göra näästan hela tiden. Om inte annat så skura jag väl nästan sönder golvet för att de blir sååå skitit nu.
Jimmy är hos mathias och jag vill inte vara med dom för jag är sur att inte bajjan är här.

Idag fyller min trogna läsare Malin år ! Grattis grattis till storflickan som bara har ett år kvar tills hon fyller 20 :) <3

Probably..

Är förmodligen ingen som läser min blogg längre, eftersom jag aldrig skriver i den är de väl inte så roligt att läsa samma sak hela tiden?

Idag ska jag på någon intervju VISUM (?) Vette fan egentligen va de handlar om men jag skulle få ett presentkort på 300:- så de tackar jag ju inte nej till. Sen så blir de jobbet sen så blir de inte så mycket mer skulle jag vilja påstå.

Längtar jääätte mycket tills nyår då kommer det fint folk hit som ska parta hela natten lång med mig. För de är ju så lite folk i sthlm så jag behöver skaffa hit lite Norrlänningar för att inte vara ensam.

Har inget mer att skriva men nu ska jag verkligen försöka att uppdatera mycket bättre för jag blir så arg på mig själv när jag jämt och ständigt misslyckas..
.

Jag behöver en nyblogg design och jag behöver hjälp..

RSS 2.0