sönder internet.

Mitt internet är pajj. Så jag kommer att ha en dålig uppdatering framöver. PUSSS

härliga lördag.

Igår hade vi det jätte mysigt. Var jag Ida Vicky och Frida. Vi bastade åt god mat och spelade Buzz. Vicky var grym, Ida fick pris för mest antal fel och Frida fick slöfockspriset. Själv fick jag inge pris:( .
Nu är Jimmy här och jag vill åka till IXO för att köpa julklappar. Vet inte om karln är lika interesserad av det.

Nu kollar vi på OTH och väntar på att mamma ska komma hem så vi ska äta lunch tillsammans.
Igår smsade jag mina kontaktuppgifter så om jag har tur så får jag jobba extra hos en florist. Nästa vecka och en vecka till efter det ska jag praktiskera på frösön hos dem.



skola-bräcke

Nu sitter jag på skolan, förbereder mig inför en kommande lektion som jag Frida och Ida ska hålla. Det ska handla om södermanland. Nice.
Frida undrade idag om jag skulle komma ner till Stockholm och hänga där med henne nästa helg. Kan bara säga att det är jag ju suuuper sugen på. Ska kolla om min plånbok har råd med det bara. Hoppashoppashoppas..
Ikväll blir det att åka till Bräcke. Saknar mig Jimmy något ofantligt. Kanske blir lite bus med Ida och Frida, vem vet? Efterskolan ska iallafall jag och Frida gå hem till våran lillakompis Ida. (det är jobbigt att frida och ida har så lika namn)
Även att våran lärare sa idag.
Thomas-IDA!
Denize- Va?
Thomas- Jag mena Denize.
Denize- he he, Ida är sjuk!

Nu sitter Frida och nynnar till musiken som hon har i öronen. Snart börjar hon väl sjunga också. Hoppas inte haha ;). Frida - VAD ÄR DET FÖR MAT IMORGON!!! KOLLA!!
Läskig tjej. jaa nu började hon sjunga.

Jag är så less för jag tyckte verkligen inte att det gick bra på vårat nationella i svenskan igår. Jag som älskar att skriva, men igår hade jag verkligen ingen fantasi. Det är ganska svårt när man får en sak o sen ska man skriva en hel berättelse på beställning..

Nu ska jag fortsätta med mitt liv i skolan!



nationella prov

Ucsha, vi har haft nationella prov i Svenska B. Tror inte det gick så bra, kändes som att jag svävade ut från ämnet. Men men , nu är det gjort och går inte att ångra. Önskar att jag kunde gå VG i svenska.. Men det tror jag inte att jag får. :/

Jag ska snart gå och möta Ida. Idag blire biblioteket efter skolan och klockan 1 ska jag vi upp till polisen och ha ett möte där om kvinnomisshandel. Ska bli intressant!

korvöra!

Frida ligger i soffan, hon kom till mig sju imorse. Nu är vi vårat efterlängtade deeptalk. Om en som vi kallar för korvöra. Stackars lilla fiffi, synd att man inte kan skydda sina vänner. För om jag kunde skulle jag tagit på mig all smärta så att hon slapp. För jag vet hur hemskt det är. Sen att jag tror att jag har känt världens coolaste kille men som visade sig vara... jaa vad var han?

Snart ska vi på gympa, och ha badminton. Shit jag som verkligen inte kan se den där fjäderbollen. Inte lätt att vara enögd.. Som en cyklop.
Se hela bilden












Nu ska vi kolla på vakna med the voice. PÖZZ & KJAM

välkommen hem, jo tackar!

Haft en super mysig helg i Lillhärdal. Igår fick vi låna sötnosen Hampus. Vi var som sagt barnvakt till Jimmys lillebror så vi passade på att låna oss ett till barn. Vi hade det mysigt åt gott och kollade på körslaget. Tror att Hampus fick i sig liiite för mycket gotta för halv 3 på natten bankar Stoffe på dörren och skriker att Hampus håller på att spy. Så kallabaliken utbröt, Jimmy fick torka spya och jag fick lugna ner Hampus. (han behövde egentligen inte lugnas ner för han var redan lugn, men det var en ursäkt för att inte behöva torka).

Har lärt mig att sladda med bilen igen. Stoffe tyckte att jag var och jag citerar ''denize var skit grym''. Vet inte riktigt om jag var så grym, men lite sladd fick jag och kul var det:). 
Kristoffer - en av världens goaste gick och hämtade en musse pigg tröja som han har. Sen ville han att jag skulle ge den till Mamma. Mamma som alla nog vet är helt galen i Mussepigg blev lite rörd och ringde och sa.
M- är du min älskling?
K- Jaa det är jag!!!

Så självklart var det. 

Imorgon blir det lunch dejt med Ida. Sen har Jimmy tvingat mig att jag ska på körskolan. Han har lovat mig att hjälpa mig med körkortet. Så nu måste jag ju ta tag i det här..
Har tagit kort sen i helgen och de kommer senare.
Nu ska jag kolla på Parlamentet sen blir det film på 3;an
Pussssss

vakna med the voice

Paul- barnet är redan kaxig i baken..
Njaa det blev nog lite fel där.

Detta inlägg tillägnas min Flickvän Ida Medin!  ;)
Som är en förlorare (fast i mina ögon en vinnare och ingen torris höhö;) Men enligt reglerna så är hon en förlorare så snart får vi fixa en tre rätters middag och bjuda på.. hihi..
Halv tio ska jag möta kvinnan och då ska jag dra ur henne all tänkbar fakta..

Sen blir det nog lunch och sedan tar jag tåget till Bräcke och därifrån åker vi till Lillhärdal. Ska bli super mysigt att vara där en hel helg och koppla av lite. Så inget bloggande förens på Söndag!
Saknar min lilla Felix jätte mycket. När jag kommer hem ska jag åka till honom och pussa och krama honom jätte mycket.
Önskar att jag hade haft en liten dator. Känns som att det är lättare att ta med den. Sen att jag kan ta med den på skolan enklare och göra mina skolarbeten.

Våran diet har nått sin sista dag. Men jag kommer att fortsätta i samma banor. MEN jag ska köpa skivspill eller ölkorv ikväll. Är så sugen på det :p .


hallå och hej.

Idag : inte mycket alls. Lotta bytte grupp från våran på fritidsturismen fick jag höra. Så Frida hoppade in istället. Vi har om Södemanland och ska ha en lektion för resten av klassen.
Jag hängde med Ida efter skolan och senare kom Vicky. Lite plugg men framför allt mycket skratt,
Sen kom Jimmy till mig. Nu ska jag packa inför en helg på landet.
Datorn får nog stanna hemma, finns knappt någon täckning iallafall.

Förresten jag önskar mig en minidator. Mamma och Pappa läser ni?

Nu får vi se vad som händer resten av kvällen, förmodligen ännu en film. Om Jimmy får bestämma:p
(som att vi inte kommer se tillräckligt med film i Lillhärdal)

Nu ska jag kolla på bilder sen jag var i Indien. :)


besviken haha-are

Hello, dålig uppdatering. Beror på en hel del orsaker, inget som jag orkar skriva om. Igår var jag Ida och Frida i Bräcke på öppet hus. Bajjan toppade mitt hår. Sen åkte jag Frida Ida och Alex till psykhuset som ligger där i Bräcke, sjuukt!!!
Idag hade jag drama and I love it. Sen var jag Ida Frida och Vickan på biblioteket, skrattade hur mycket som helst. Fick inte så mycket gjort men planerat lite inför lite skolarbeten. Nu kommer min 'besvikenhet' in i bilden, fick reda på en, sak kan inte nämna det här. Men jag måste säga att jag är grymt besviken! jag förlorare? nejj..
Nu kommer mitt haha-are in i bilden, det kan jag inte förklara. Men det var något om en ida och ett sms, sen blev allting bara flumt och jag vet inte om någon vet vad vi egentligen skrattade om.

Jag och Ida har varit på en låång promenad skit härligt.
Imorgon är det FT och SV, men jag tror jag är ledig på svenskan(?)  Imorgon är även mig sista dag på flygvärdinnedieten, vägde mig idag och jag har gått ner ett kilo. Yeyyyy.. Nu är det bara att fortsätta så att jag inte ser ut som en michellingubbe som har trängt på sig en balklänning ;) hihi.


''jag vill vara brun igen!''

ne nu sörrni gott folk ska jag duscha kolla greys och sova.

lesss

Nu har vi beställt studentmössor, slutsumman : 1050.
Våran diet har börjat och jag mår bra än så länge och jag är inte hungrig. Ikväll blir det bodystep men ida och vicky! Eller hur ida??


puss och hej leverpastej.

farsdag!

Idag är det fars-dag, och jag blir återigen lite sentimental. Pappa är snart hemma i Stockholm och sitter här i Jämtland.  Ingen fars-dag middag, bara ett fjuttigt litet kort på posten. Min pappa får inte den dagen han förtjänar.
Kom förresten att tänka på att Lars får fira sin första fars-dag.. Det är väl ett stort steg? :) Undra vad lillaFelix har köpt ;) !


Imorgon börjar jag Sandra, Frida, Vicky och Mamma med en diet. Håller bara i sig i några dagar så jag kommer nog stå ut. Men jag kommer nog behöva pepp från tjejerna:)
Nu ska jag o Jimmy snart till affären, måste köpa en grapefrukt till min frukost imorgon.
Ikväll blir det en hellugn kväll samma som igår. Helt ärligt är jag lite less på att titta på film. Till skillnad från Jimmy som skulle kunna titta på de dagar i sträck..
Nu hör jag att kaffet är påväg. OCH SUCK!! Jimmy har satt på ännu en film! haha, han är ju otrolig..


shit pommesfrites.

Igår hade vi det jätte skoj hemma hos Zazza. Jag Ida Vicky Frida Sandra och Amanda var där. Sen kom Jimmy och nåfra bräcke pojkar. Sen gick vi på Goa. Där var det inte lika skoj..

Det är härligt att när vissa tider kommer, märker man de äkta..

Nu sitter jag i Bräcke vi fick skjuts hit av Lingvall och Dennis. Nu sitter Roger och Jimmy o kollar på film. Halv fem vaknade jag inatt och drack en och en halv liter vatten, gott vare hihi.


svenska B tal

09.50 har jag tal i Svenska B. Ska hålla det i 5 minuter, hoppas det går bra.
Är lite trött för jag sov hos Jimmy inatt. Var tvungen att ta tåget 06.48 om jag hade tagit ett senare hade jag kommit lite försent till mitt tal, och det vill jag ju inte.
Nu tänkte jag att jag skulle öva lite på mitt tal. Ikväll blir det tjejmys med härliga tjejer.
Jag kanske ska lägga ut mitt tal här sen ? Syskonen kanske vill läsa? Eller inte allt, det blir ju lite lång tråkigt att läsa. Jaaja, får väl se hur jag gör..

Ne nu blir det till att plugga tal och vänta på Frida. Kanske hinner jag börja på psykologiarbetet? Vem vet..

Vad tiden går fort..



julkalender

Shit nu längtar jag till december. Hur mysigt är det inte? Min mamma lyckas alltid göra världens mysigaste julstämmning! Ljus, julmusik, pepparkakor, snö, mörkt och härliga julkalender. Nu har jag förståss missat tusen saker som gör december mysigt.
Hoppas dom har gjort en bra julkalender i år. Minns när det var mysteriet på greveholm, pelle svanslös, sjömansmöss och diselråttor jaa nu kommer jag låta som en gammal pansionär, men julkalendern var faktiskt bättre förr. I år är det - superhjältejul, hoppashoppashoppas att den är bra och att man får en härlig julkänsla.


Nu har vi litteraturkunskap och vi ska få börja läsa en ny bok. Mitt val blir Jonas Gardell - en komikers uppväxt.
Idag blir det biblioteket med Vicky och Fiffi, plugga inför Nationella, mega suuuck..

Inatt kom Jimmy hem till mig, han och några var ute och körde bil och åkte till Östersund. Så han kom in o pussa på mig en snabbis, på morgonen kändes det dock som att jag hade drömt allt.

Men förresten, paniken... Jag har börjat säga åka :o. Alltså som dom gör i lillhärdal. - Igår åka vi till Sveg. Det låter ju hel fel och jag har råkat säga så flera gånger nu. Sluta upp med det där Denize!!!!!


denize är trött

Hello, ska försöka att börja på mitt svenska B tal. Satte mig vid datorn tar fram häftet och märker att mitt block ligger i mammas bil. Så de blir till att skjuta upp på det liite till hihi. Funderar på att gå ner på Step In och träna eller om jag ska ta mig el lång promenad med Stieg Larson och Linus. Få väl se hur det blir.
Idag tittade jag på när Bajjan the one tatuerade sig. En söt liten humla på handleden, blev skit snygg!
Mosters lilla favorit kommer på besök senare, jag ska pussa på honom så jätte mycket. Har saknat honom tokigt mycket.
Jag längtar tills mamma kommer för jag är hungrig. Hon funderade på vad vi skulle äta och jag håller tummarna för grillad kyckling.

stämningen på topp?
hööhhh



   ''puss på dig''

idiot!

Hello , idag har vi inte gjort mycket. (jag har börjat prata i vi-form igen.) Vi har i snabba drag handlat, åkt bil, hämtat bil, varit på sjukhus, ätit middag med min + jimmys familj. Var meningen att vi skulle vara med Bajjan idag. men blev inte så. Tidsoptimist jag är, men imorgon ska jag träffa henne..
Smsar med världens bästa Frida som förtjänar det bästa..
Imorgon ska jag frida och Ida ha lunch dejt. Kommer säkert vara någon till som jag inte vet om än som kommer delta. Nu kollar jag på systrar i jeans 2..


RSS 2.0