Nu är han här.

Jimmy kom till mig 10 imorse. Det var ungefär 2 veckor sedan vi träffades nu. Så mysigt att han kom. Han kanske måste åka hem 6 imorgon bitti. Men heldre lite tid än ingen tid.

Nu måste jag åka in till stan och fixa pass. Verkligen i sista sekund.


Jimmy kanske kommer.

Hej, idag har jag gjort vääldigt lite. Jag har ju som sagt varit hundvakt. Jag har varit på namn fest hos den söta lilla Matheo. Sen har jag varit med malin lotta och ida. Jimmy kanske kommer till mig ikväll . Ja tror inte att han kommer att göra de. Men jag ska aldrig förlora tron, (eller nått hehe).

Nu ska jag kolla på Harry Potter 1. Blir du avundsjuk Sofia ? 


malin, hundar & namnfest.

Nu är jag med malin. Vi är Mira vakt och valp vakt. Dom är fortfarande SÅÅ söta. Nu ska jag och Malin kolla på film sen ska vi ut med Mira igen.

Vi hörs!

GODMORGON!

Hej och godmorgon. Solen finns fortfarande kvar i östersund. De trodde jag aldrig. Men snart kommer den att vara borta igen. Men snart så åker ju jag utomlands. Om åtta dagar åker jag Malin och friluftsgruppen. Ska bli super duper roligt. Vi flyger till Paris och vi tar tåg härifrån till sthlm. I Paris så ska vi hyra bil och en bär det av till spanien och monako.


nu ska jag äta fil. Ha en bra dag i det fina vädret. (njut så länge de varar)


Inget att skriva.

Hej min kära blogg. Egentligen har jag inget alls på hjärnan idag som jag kan skriva om. Undrade när det här hände sist. En dag utan funderingar?  Eller en dag då jag inte kan berätta vad jag har gjort för specilt idag eftersom jag redan har skrivit i stort sett allt jag har gjort idag.

Så därför ska jag kolla på en film nu och bara njuta av att ha 29 grader varmt i mitt rum . (det är ett rent helvete att ha så varmt i sitt rum när man ska sova) . Fläkten går för fullt och fönstret är öppet. Kan man inte skaffa AC i rummet?

bada

Nu ska jag bada. Om folket dyker upp snart. Ska bli super skönt. Idag på stan träffade jag och Malin Johan och Aron.  Vi pratade och så , super trevligt..

Nu ska jag läsa olycksfågeln fram tills att dom kommer:p

malin & staden

nu ska jag ta bussen in till stan. Vi ska shoppa och kolla på REA:n.

Men nu måste jag sticka Puss på er.

varför dystra blickar?

När jag gick hem från bussen förut så såg jag ett gäng stå där och små viska. Vuxna alltså. De tittade åt mitt håll och såg sedan sorgsna ut. De gav mig ett ynka leende. Som att de skulle hjälpa mig eller nått. Jag förstår inte riktigt. Jag är en helt vanlig flicka, jag lever som nästan vilken tonnårstjej som helst. Det ända som skiljer mig från mängden är att jag har cancer. En sjukdom som jag inte har valt själv att ha. Och framför allt så har jag inte valt att folk ska titta så uppgivet på mig. Varför tittar dom inte glatt och hejjar. Tittar istället och peppar mig. Jag har ju trots allt varit stark, jag har kämpat som en dåre. Varför ska deras blickar göra mig sorgsen igen? Det sista jag egentligen vill tänka på är min cancer. Deras blickar behöver faktiskt inte påminna mig. Jag är ganska medveten om att det är "synd" om mig och att jag har den hemska sjukdommen.

polis polis potatisgris?

Idag har jag solar och mått gått hela dagen med Sofia och Malin. Efter soltiden så åkte jag och Malin in till stan och sofia for hem. Jag och Malin hade en romantisk middag på Easter Palace mums. Vid halv sju kom den älskade sandra. Det var en hemsk rolig och framför allt trevlig kväll. Vi skrattade hur mycket som helst pratade minnen och hörde ord fel. Sen mitt i det roliga kommer det en polis emot oss.. Vi blir tyst och det ilar i min mage. Vad är felet med oss egentligen? Vi tre tjejer sitter och har trevligt och vi har inte gjort något fel alls. Men ändå så blir man nervös. Blir alla så? Polisen ville ju självklart inte oss något han undrade bara om vi hade sett nån kille springa förbi..

REA REA REA

Idag var jag och sofia på stan. Där var det rea överallt. Jag investerade en ny snygg vit väska. Samt två par skor.

Men nu ska vi kolla på HarryPotter.  Jag och sofia harry potter nördar i vått och torrt hihi.


godmorgon!

En vacker morgon och solen strålar. Om 25 minuter ska jag åka till stan och träffa lite sött folk. Vi ska kompinera shopping och solande. Efter stan ska vi hem hit och sen ska vi gå ner till bryggan och bada. Ska bli så skönt. Sen ska vi kanske grilla, vi hade lite kött i frysen iaf.

Men nu ska jag göra mig klar inför staden..

stråket har börjat

Idag så var jag och sofia på stråket och strosade runt. Inte för att vi kom in, men det var roligt att gå runt och kolla på folk. Det var trevligt att vara med sofia, vi pratade om allt som bara tjejer kan prata om. Sen fick jag äntligen träffa min Malin..

Nu ska jag sova =) Godnatt

cykla.

Jag cyklade från Lugnvik till Min syster som bor på frösön på en kvart. Det är hälsosammare billigare och framför allt det går snabbare än med buss. Jag har iaf precis varit ute med mira nu.

Nu ska jag kolla på TV sen ska jag sola en stund. Det är stek hett ute verkligen! Äntligen kanske sommaren har kommit..

kan inte sova

Vid tjugo över tolv började jag försöka att sova. Nu är klockan fem över två. Jag blir så less. Frida somnade med en gång, nu ligger hon här och gnyr bredvid mig. Jag var nära att somna först , men då hörde jag att Kenny kom hem. Sen höll jag på att somna igen, fast då kommer Kenny in på mitt rum och viskar denize, deniize. Han ville ha en nyckel som går till ett kontor i stan. Suck säger jag bara. Jag har prövat alla sätt, jag har räknat får. Jag har spänt varenda liten muskel i kroppen, jag har försökt att göra en egen liten "saga" av mitt liv. Jag menar att jag verkligen har prövat allt.

När man ligger och tänker så här länge så kommer man ofta fram till saker som man borde ha sagt annorlunda. Hur man egentligen skulle ha svarat på den kaxiga kommentaren jag fick eller så där skulle jag ha sagt till den personen som sa så till mig. Man tänker på hur livet skulle ha varit ifall vissa saker inte hade hänt. Man tänker för mycke, men i slut ändan så är det ju egentligen bara en dum natt och att sömnen inte vill infinna sig.

Jag tänkte också på en sak med min blogg. Även fast det jag skriver i min blogg inte är person påhopp eller negativt mot någon så får jag ändå dumma kommentarer ibland. Dom kommentarerna raderar jag alltid ibland så orkar jag svara på dom, men oftast inte. Ris och ros till min blogg. Som egentligen inte skadar någon annan. Jag förstår inte varför folk blir så elaka när dom sitter på internet. Är det bara för att dom kan vara anonyma? Men om man tycker så starkt om en sak varför är man då så feg att man inte kan lämna ut en adress så man kan svara?

Många frågor få svar. Nu ska jag försöka att sova igen. Är det någon som har något knep hur man ska göra när man vill sova? Så man kan få tankarna på annat håll så man inte håller sig vaken? Skriv det gärna till mig då =)..

Godnatt ! Jag skriver igen om några timmar då jag är hundvakt åt Mira och hennes små söta valpar (som förövrigt har blivit döpta till Nala & Simba urgulliga namn)

Frida och prat!

En av mina favorit grejjer på den här jorden är att vara med frida och prata i timmar. Ikväll ska jag och frida vara med varandra, vi ska prata kolla på film och äta. Drömmen eller hur?

Egentligen skulle jag åka till sundsvall idag med Vicky. I sista sekunden kom jag på att jag bara hade 800 i tior. Det var ju ingen hitt så jag skippade det. Men jag ville väldigt gärna åka,  men de kanske blir lite senare.

Nu ska jag duscha!

badpartaj

Min älskade "lilla" kusin maja och jag badade idag i hennes pool. Vi två små vatten monster. Dom som vågar bada och badar länge och vi fryser aldrig, eller vääldigt sällen. Varmblodiga kusiner.  Eftersom Maja fyllde år idag fick hon självklart presenter. 300 kr och ett jätte fint halsband utav oss. Sen fick hon massa andra grejjer, smink och sånt eftersom hon kommer nu in i den åldern då smink är ett av de roligaste sakerna som finns. Och kanske framför allt det viktigaste ;D

Nu sitter jag här i mitt ny möblerade rum och dricker the i min nya kopp och de som jag fick utav mamma. Hemskt praktiskt. Ska lägga upp bild sen. Men ni som följer min blogg vet ju hur jag gör när jag lägger upp bilder. Just de, jag glömmer ju bort allt jag ska lägga upp bilder på i slutändan. Hihi.

Nu ska jag kolla på SATC. God natt mina kära läsare. Vi hörs imorgon!

valpvakt

Nu är jag och sandra valpvakt åt dom två små söta valparna. Eller egentligen är vi Mira vakt. Vi var precis ute och gick med henne.

Idag fyller min kusin år. Då blir det poolparty =) . Hela 11 år nu, jag som fortfarande tycker att hon är liten!!

Ja jag har cancer.

Nu tror jag precis att det gick upp för mig. Det konstiga i magen som har varit där i flera månader. Ända sedan jag fick reda på att jag hade cancer den klumpen har löst upp lite granna. Det klicka till alldeles nyss. När jag satt och tänkte på allt som har hänt mig det här året. Och när jag satt och tänkte på att jag hade tagit bort stygnen idag. Från att jag opererade bort mina födelsemärken. Men jag orkar inte skriva eller tänka på min äckliga tumör just nu.. Den ska få några få elaka tankar senare när jag går och lägger mig.

Självklart blir bloggen min första vetare. Bloggen min kära ventil för alla mina konstiga känslor och tankar. Förresten bloggen, jag vill vara som Carrie Bradshaw. Hur cool är egentligen inte hon? Hennes jobb är att sitta och skriva en uppsats en gång i veckan. Hon gör sina research på häftiga nattklubbar. Nu ska jag trycka på SATC och fortsätta mitt drömmande om ett liv i NY.

God natt, förresten, imorgon ska jag vara valp vakt! =D

17 år och förlovad.

Bara för att jag är sjutton år och förlovad får man inte vara liten ibland då?
och när man är ledsen är man bara barnslig då?
Jag behöver verkligen prata med någon proffesionell.

en låång helg.

I torsdags efter mycket om och men så for jag och vicky till Lillhärdal. Vi hade inplanerat att vi skulle på häddalsyran och vara med min underbara pojkvän.
Fredag , vi crusade med Mickes bil. Jag Jimmy Vicky Micke och Tompa. Vi hade det riktigt trevligt. Efter ett par timmars åkande sjungande och skrattande så for vi till Jimmys kompis. Där vi umgicks. Jimmy och några for iväg med bilen och hämtade Vickys pojkvän. Sen gick vi in på Yran området. Där hade vi det roligt , vi åkte karuseller och dansade. Vi fick som tur var skjuts hem.

Lördag. Vi gick upp på morgonen åt frukost. Åt god middag senare på kvällen, sen kom några av jimmys kompisar och vi satt och pratade. Sen for vi ner 13 stycken i samma bil till yran området. Vi hade det allmänt roligt.

Helgen har varit rolig och vi har skrattat och myst. SATC har varit en stor del av min och vickys helg iaf. =)


JAG SAKNAR MALIN SÅ HIMLA MYCKET..

kära ni,

ja jag lever , tro det eller ej. Jag har varit på Häddals yran med jimmy i helgen så jag har inte haft tid eller tillgång till en dator att skriva. Nu ska jag gå till bussen som tar mig till stan. Där ska jag träffa sandra. Så när jag kommer hem nån gång ikväll s ska jag skriva om vad jag har gjort i helgen. Om ni har tur så lägger jag upp några bilder.

sex and the city.

En lat och en härlig dag idag. Jag och vicky har beställt kebab/pizza och kollat på en massa avsnitt av sex and the city. Går dagen var väldig lyckad. VI dansade och skrattade. Var "byggare" och "disco divor". Vi gick in för det väldigt bra iaf. Sen så körde vi irländsk julafton. Måste bara påpeka att Frida Fridell är bäst på att springa runt en pinne. Hon ramlar aldrig. Okej ja det var dagens skämt. Men ändå

Nu fortsätter nördandet av sex and the city.

presenter me like.

Nu har jag fått frukost på säng. Alla som ingår i min släkt vet vad jag och kenny får på morgonen. Jo nämligen en räkmacka superduper mums. Vid tio kom Kenny och mamma och sjung för mig. I vanliga fall brukar jag ligga vaken på morgonen och vänta på att dom ska komma. Men tro det eller ej. Idag sov jag när dom sjung. Fast jag vaknade faktiskt runt åtta och undrade vart dom var. Men ändå, jag sov när dom kom.

Presenter so far:
En vinröd titanväska tillbehörande necessär-pappa & nicole
kläder - pappa - nicole
500 - faster Mia
200 - Hillevi
500 kr på H&M -Kenny
mobiltelefon w660i - mamma & pelle
handdukar skärbräda och knivar - farmor


Klockan två kommer hela stora släkten. Skämt och sido , jag fyller ju självklart år på den dummaste dagen i världshistorien. En tisdag mitt i sommaren. Ingen är hemma . Men de som ser det här är iaf bjuden på hamburgare och marängsvich (hur de nu stavas).

17 år idag.

Hej och hallå, nu är jag som en liten barn unge som inte kan sova. Klockan är 2 och jag fyller år idag. Grattis till mig  =) !!

Nordbakk gifte sig i Nordbakk.

Min syster gifte sig i förr går, det är därför jag inte har bloggat.

I Torsdags åkte jag och mamma och hämtade en husvagn. Vi fixade iordning den och gjorde det mysigt. Vid 7-8 kom jimmy. Och  vid halv elva åkte vi iväg. Vårat mål var då Nordbakk som ligger i Norge, de tar cirka 4 timmar att åka dit med husvagn. Vi skulle ju givetvis inte åka hela vägen då. Vi åkte i en timme sen stanna vi i en parkerings ficka och mös lite. Vi sov i husvagnen och hade det jätte trevligt. På morgonen packade vi ihop och åt frukost ute i det fria satt säga..

Vid cirkus 3 var vi i Nordbakk där , min svågers släkt gård. Den dagen var det fullt upp. Alla sprang runt och hjälpte till de sattes upp tält skottades grus m,m . Senare mot kvällen grillade vi och satt och pratade , dels med gammal släkt men även ny. Om man nu kan säga så.

På lördag morgon var de nästan så de pirra lite i magen. Ja skulle ju ändå vara brudtärna, men mest var det nog för att jag skulle hålla tal senare på kvällen inför 70 pers. Jag gick upp och duschade och sen sattes de igång. Folk drog i en hit och dit. Man kan ju bara tänka sig hur de då var för Camilla. Efter mycket möda så såg vi äntligen kanon snygga ut. Jag och Jens skulle gå in tillsammans under cermonin.  Susanne och Rolf efter oss och sedan kom brudparet. Kenny var "prästen". Under cermonin började det tyvärr att regna. Men regn för med sig tur i äktenskapet. Man måste ju se de positiva, de åska ju inte eller blixtrade. Sen var det middag och jag höll mitt tal. Darrig som jag var så gick de ändå relativt bra. Jag försökte att prata högt och tydligt. Sen var det "efterfest" jag hade verkligen jätte roligt och jätte trevligt.

På morgonen stökade vi undan bröllopet. Jimmy åkte hem med kenny och björn för han skulle åka hem klockan 7 på morgonen. Jag och mamma bestämde oss för att vi skulle stanna på nått ställe längst vägen. De gjorde vi rätt i iaf. Vi stannnade i valsjöby där för övrigt varg (filmen) har spelats in. På kvällen gick vi ner till regnfallet, ett jätte fint vatten fall. Sen gick vi tillbaka till husvagnen och mös och kollade på en film på min dator..

Nu har vi kommit hem och städat ur husvagnen. Men mitt rum ser ju självklart ut som ett bobnedslag så ja måste städa upp de nu. Men ja ska lägga in bilder sen. När jag har fått tillbaka kameran av min bror.

tumör / cancer

Nu är det så att jag fick en kommentar av en tjej som heter Matilda, hon menar att tumör och cancer inte är samma sak. Doktorerna kallar min cancer knöl för en elak artad tumör. Men jag kollade ändå upp det.

"Tumör, svulst, knöl, en vävnadsbildning i kroppen utan någon fysologisk funktion. När en tumör sprider sig begreppet cancer. "


ålder och sjukdom!

Jag har tänkt på en sak. Jag har faktiskt tänkt på den saken länge.
Folk säger ju att de kommer 'nya' sjukdommar hela tiden. Men vem kan säga att dom är nya? Tänk om dom fanns för i tiden också. Tänk om folk mådde dåligt för olika hemska sjukdommar som AIDS cancer m,m. Men alla trodde att de dog pg.a ålder. Men om ni tänker så i filmer så är ju alla gamla sjuka m,m. Men vem vet att de inte är nån sjukdom som de finns botemedel mot idag.

Jag vet det vart ett luddigt inlägg. Men det är inte det lättaste att skriva om det man har i huvudet.

gjort stockholm.

Idag klockan tio i tio landade jag i den underbara huvudstaden. Man blir lika förälskad i staden varje gång man är här. Och man hatar traffiken ännu mer när man är här. Sånt man vänjer sig vid antar jag. Pappa kom och hämtade upp mig på arlanda. Vi åkte runt lite med bilen sen for vi till det underbara glashuset. Tre våningar med vero moda only & och jack & Jones. Shoppade loss lite, helt sjukt fina kläder har dom där. Me loves.
'
Sen for vi till st:eriks sjukhus. Man blir som deppad när man går in där. Men allt visade sig att vara bra så här långt. Man kanske till och med kan börja lägga kollerna uppe i östersund. Men de skulle dom fixa om tre månader då jag ska dit igen. Då ska jag göra ultraljud och förmodligen kommer dom att kunna se ännu bättre ifall min tumör är borta då..

Efter sjukhuset så träffade jag min bror, känns som att det var år och dar senast vi träffades. Vi åkte hem hit till svavelsö the best island in the world. Där åkte vi ring. Eller jag och Kenny åkte ring. Grym var vi också. Efter allt badande och så åkte vi in till stan igen och åt riktigt god mat.

Nu ska jag vara social. Kommer hem till östersund igen imorgon.

sjukhus idag, imorgon!

Idag har jag tagit bort två födelsemärken. Gjorde faktiskt skit ont när jag fick bedövningen. Sen skar dom bort hela hudförändringen så jag hörde liksom när dom skar. Usch så läskigt!!

Imorgon ska jag till stockholm och kolla upp ögat och bäst av allt träffa pappa. Så imorgon vid tio är jag i stockholm. Men jag har lite pack bekymmer. Eftersom jag vet inte om jag ska ha en väska och checka in eller inte. För om jag bara har en handväska då kan jag ta med mig en deciliter vätska, har någon nått tips på hur jag ska smuggla in hela min necessär i en dl? Men jag ska nog checka in en väska. Skönt att ha lite extra space, eller vad man ska säga hehe.

jag och mamma fixade precis till min "brudtärne look". Min frisyr kommer att va skiiiiit snygg verkligen. Den är som tuff och söt på samma gång, me like. Den passar min klänning super. Jag och Susanne kommer att va jätte fina =) ..

Plus att lill mira har fått valpar två stycken en kille och en tjej.


ID sjukhus och så.

Idag var jag på lugnviks hälsocentral klockan 20 över tio dock att jag fick sitta och vänta. Och alla som känner mig vet att jag inte gillar att vänta. BIG suck. Men iaf, så fick jag träffa en doktor minns inte vad han heter. Sånt är jag dålig att lägga på minnet vilket är en dålig egenskap. Han kollade på mina födelsemärken och fann två stycken på ryggen som inte var godkända. Så dom ska bort imorgon.

Sen åkte jag till staden och träffade mamma vicky och maria. Vi fixade pass & ID tills vi ska utomlands. Jag och vicky alltså. Nu längtar jag sjukt mycket tills vi åker. Jag och Vicky gick på stan och jag tror att det var det ända vi pratade om. Utomlandsresan -08.

Jimmy har varit hos mig inatt också. Mys pys, han följde mig på sjukhuset och så. Min lilla Jimmy..

Nu ska jag åka till vicky och hänga fett hihi..

Malin är och förblir i Järpen , men hon måste komma hem förr eller senare. Och då ska jag kasta mig på henne och hänga fett. HEHE


DYGNA!

Inatt så dygnade jag & sara. Vicky var med men hon kan man inte säga att hon dygna eftersom hon däckade vid tre. Jag och Sara höll oss vakna till klockan 6 och vi kollade på fyra och en halv film. Sen sov vi till två sen gick vi upp åt frukost kolla på TV. Jag har haft den perfekta söndagen iaf. Gått runt i pyjamas och kollat på film. Efter att dom åkte hem så tog jag ett skönt bad. Nu ska jag gå ut och gå sen ska jag hämta jimmy i stan som kommer med bussen om 45 min. Sen ska vi hänga med vicky och rikardoo. Kul kul , vi hörs sen..

Plus att jag inte kommer att få träffa min lilla mano patrano på suuper länge.

sista dagen.

Nu har jag klivit upp en en miljon omtryckningar på snoozern . Jag var så sjukt trött inatt och jag har drömt jätte konstigt hela natten. Men nu är jag uppe och allert och äter frukost, fil. Snart kommer väl mamma och hämtar mig så ska jag åka till Vallaskolan. Idag är det ju som sagt sista dagen på jobbet. Så idag ska vi städa upp efter 650 fotbollsspelare. Efter storsjöcupen . Ställa bord och stolar till rätta i rummen där dom har sovit. Ska bli lite segt. Men vi måste ju göra de vi måste. Även fast det innerhåller lite suckande.

vi hörs sen =)

killar & tjejer likadana.

Folk säger ju att tjejer alltid måste gå på toaletten tillsammans. Men visst är de ändå så att killar är minsann lika nojjig över att gå på toaletten ensam. Ofta ser man ju killar gå iväg tillsammans om man är ute m,m . Sen klagar killar på oss tjejer för att vi går tillsammans. Sen så att vi människor alltid måste ha med os någon när vi gör nått. Som te.x nu när jag har jobbat i fiket på vallaskolan så är det sällan någon kommer och handlar ensam. Även fast det bara är en som handlar är det ja inte alltid men oftast två eller fler som står över disken och väntar medans den ena handlar. Små nojja kanske. Vad vet jag. hihi

Nu är jag lite små trött. Jimmy skulle ringa mig men de har han nog glömt. Men skit samma. Ja skriver imorgon för imorgon är det min sista dag på jobbet wiiiie

jobbar och är trött.

Skriver från jobbet. Nu är jag less på norskar.

mina små.

Nu har jag jobbat som en galning (nästan iaf). Sen efter jobbet for jag och mamma till Camilla och tittade på Mira som ska ha valpar. Hon har blivit en liten tjockis sötis.

Uppdatering om min älskade lilla Lotta. Hon har cancer , är det något som smittar eller? Räcker de inte att jag har de, måste min lilla pottis också ha de då eller? Vad less man blir. Jäkla sjukdom, jag som har haft Lotta sen jag var 1 år. Jag förstår inte riktigt hur de skulle vara utan henne. Hur ska Linus klara sig utan sitt skydd? Många frågor och få svar, det är typiskt vid såna här tillfällen. Man kan fråga en miljon frågor, och man får inga svar.


hemma igen..

I helgen har jag varit hemma hos jimmy i lillhäddal. När jag skulle åka dit i Lördags så hade både jag och jimmy kollat fel i busstabellen, ja skulle ta bussen 5 över 5. Men när jag kommer dit så går de ingen buss. För det var ju lördag. Jag som tyckte att jag hade kollat flera gånger. Menmen, så de kan gå. Så Jimmy och svärmor kom och hämtade mig. Så gulligt gjort. Jag åkte till Brunflo och där möttes vi upp efter lite om och men. Hihi.

Í helgen har vi fiskat, kliat myggbett, staplat ved , kört cross , kollat på film, ätit m,m. Eller jag har inte fiskat. Men jimmy och hans familj fiskade. Jag är inte en fisk människa precis. Tycker att det är mysit att titta på och så. Men inte mera. Så vi fick god mat ute i skogen. Dock att det var cirka en miljon myggor. Men dom hör ju ändå naturen till . Tyvärr.

Min lilla Lotta är på sjursjukhuset. Hon ska operera en klo. Min lilla älskade prinsessa. Snart ska Linus bli pappa också. Inte länge kvar nu.

Camilla jag har inga pengar på telefonen men om du ser de här så jobbar jag imorgon från klocka 8 till 23. Men jag smsar sen från mammas tele ifall du inte ser de här =) ..

Nu ska jag jobba, jag är väldigt opepp för att jobba. Men i gotta do what i gotta do. Eller nått haha =D


RSS 2.0