what happens i vegas

Filmen var ganska förutsägbar dom gifter sig dom vinner 3 miljoner dollar de blir bråk. Men man kan ju självklart gissa ut slutet. Ja givetvis inte berätta slutet. Ja säger bara att man fattar från första början vad som ska hända. Men jag gillar ändå filmen den var härlig, jag gillade den och ja skulle kunna sätta en 3 eller 4 av 5. Klart se värd.

image66


slarv denize

jag är så sjukt slarvig med den här bloggen, tex igår tog jag mig inte tid till att gå igenom min dag. Slarvigt! hihi, men då blir de att jag går igenom dagen nu istället =)

Morgonen började med brännboll på österäng. Jag sattsade och sprang hela tiden för att vårat lag var nästan utebrända. Så jag försökte springa på dom allra kortaste bollarna också. Så det resulterade i att jag vart bränd ett x antal gånger , så det var ju bra träning i alla fall. Sen åkte jag hem och träffade mamma anki och lillemor. Dom förberedde för systers möhippa, stackars syster. Jag skynda mig och hoppa in i en dusch så åkte jag tillbaka till östersäng och träffade lotta och ida. Vi låg och solade för det var sjukt fint väder. Sen flöt det på tills kvällen.. Vi hängde nere på Jamtli bryggan som typ alla andra östersundsungdomar gjorde. trevligttrevligt. Lotta Ida & Fhrida sov hos mig så vi skulle gå hem till mig. Så halvvägs satte vi oss och vilade. Och jag har inte haft så roligt på lääänge alltså. jag skrattade så magen höll på att spricka. Lotta skulle "fjärta" och arslena darrar då. Ja jag säger då det. Sjukt roligt.

Ikväll blir det tjej mys <3

klumpen i magen han löst upp.

ÄNTLIGEN! nu känns det som att vi är på rätt bana igen angående Bolivia arbetet. Det har varit ganska tungt idag. Men när vi hade mötet ikväll med alla som skulle vara med kändes det faktiskt bra. "modellerna" har valt ut kläder och banden har fått biljetter så dom ska sälja till sina kompisar Min sten har släppt från magen.  Även fast mötet med banden vart ganska misslyckas så kändes det ändå bra att träffa nästan alla så man har ett ansikte på dom. Vi hade en riktig fotomodell där som lärde våra ganska oerfarna modeller att gå och visa attityd. De var roligt att se alla försöka och jag är helt säker på att det kommer att bli sjukt bra när de väl gäller =) !! Nu är jag pepp igen.

stress stress

Solen skiner som en tok utan för fönstret. Jag har stressat runt med Bolivia arbetet idag så jag blev ganska svettig. Så när jag kom hem tog jag en sval dusch. Finns de nå bättre att duscha och sätta på sig rena fräscha kläder när man har svettas?

Men ja ska inte skriva så mycket mer, jag måste gå ner och hitta nån mat för halv fem ska vi träffas på Aloha och välja ut kläder. Sen ska vi prata me alla som ska vara med på konserten.

Skriver sen o berättar vad som händer=)


skolblogga.

Nu sitter jag på skolan och väntar på att allt folk ska dyka upp. Nu på morgonen ska jag på samhällskunskap. Men senare efter lunch ska vi hålla på med Bolivia arbetet. Affischera planera m,m. Det börjar bli lite stressigt för nästa fredag gäller det. Halv sex ikväll ska vi ha "möte" för alla som ska vara med i konserten.

Det var sjukt jobbigt att kliva upp imorse , jag ville hellre ligga kvar i sängen och sova. Men jag var tvungen att kliva upp och jimmy vaknade inte av väckarklockan. Så när jag puttade på han för att han skulle räcka mig telefon eftersom han låg ytterst vart han lite smått irreterad . Han ser så söt ut på morgonen när han är så där sömndrucken i ögonen och har ruffsigt hår. hih tio i sju gick mitt tåg och gentlemannen följde mig till tåget. Han är ju för underbar =).

Nu ska jag se om det har kommit något folk till skolan. Vi hörs sen puss på er ♥

nu åker jag till Bräcke

jag och jimmy tjaffsa om vem som skulle komma till vem. Jag vet att det är min tur. Men jag kände mig så stressad med Bolivia arbetet och så. Så jag ville gärna att han skulle komma till mig. Men eftersom han och hans rumskompis sitter näst intill ihop så kunde inte han heller komma till mig. Jag vill så gärna träffa honom för ja kan inte vara med han i helgen. TROTS att han lova att vi skulle vara med varandra i helgen eftersom vi inte har varit med varandra på en helg på väldigt länge.  Men självklart när han och jag har planerat in att vi ska vara med varandra då ringer hans chef och säger att Jimmy måste jobba. Jag blir så less. Så nu blir ja så lov tvungen att åka till han för att han inte vill komma hit. Så 16.40 åker jag ,

nu ska jag byta om till mjukiskläder och packa en liten väska. Vi hörs imorgon gott folk =)!!

kurator & shake it for bolivia

Klockan 10 idag var jag hos en ny kurator på sjukhuset. & tro det eller ej men ja tror att jag kommer att gilla den nya kuratorn. Jag är så kinkig med vilka jag ska lita på och så. Men nu har jag hittat rätt, äntligen.

Till lunch idag blev det köttfärslimpa & sallad. Sen fortsatte vi att jobba med vårat projekt arbete "shake it for Bolivia" . Gjort fler affischer m,m. så åter igen om ni bor i östersund eller ska till östersund på national dagen så kom på gamla teatern klockan 19.00 kostar 50:- .

döds straff!!

jag kollar på ettan nu. Nu handlar det om den här hemska mannen som stängde in sitt barn & våldtog henne. Jag är egentligen emot dödstraff MEN , nu tycker jag att den vidriga mannen förtjänar det. Eller att dom stänger in han där hon satt. Ända tills han dör..

usch vad hemsk jag låter, ett blogg inlägg som innefattar ordet död flertals gånger. Men när jag hör/ser en sån här händelse blir jag så irreterad & ledsen. Sånt här borde inte hända!!!!

vad tycker ni borde vara för lämpligt straff?

Gossip Girl sen bad

Nu alldeles strax är det gossip girl, sen ska jag bada och göra en hår inpackning. skönt ska det bli. Jag kom på att eftersom min läsar statistik börjar gå uppåt kanske jag ska säga att om nån har någon fråga eller nått liknande kan de vända sig mot :

[email protected] 

Ha en trevlig kväll.

den härliga vår känslan.

Nu hänger den härliga vårkänslan i luften, alla barnen är ute spelar fotboll och leker roliga lekar. Alla som kröp in och gömde sig under vintern har äntligen vågat visa sig fram. Tänk vad lite sol gör. Nu kan man gå ut och gå med hundarna utan att behöva klä på sig i en kvart för att inte frysa ihjäl. Jag bara älskar våren och sommaren. Och det jag framförallt älskar är när det är ljust dygnet runt och att man inte är lika trött på morgonen.

Nu ska jag gå ut och gå med hundarna. OCH jag behöver bara ta på mig en kofta sen kan jag vandra ut =)

sommar färgat hår ;

Jag kom på att jag har glömt att säga att jag har färgat mitt hår. Jag blev nöjd som en tok. Äntligen lite ljusare hår till sommaren. Jag färgade på ett drop in i stockholm.

image64

före
image65
efter

ny blogg design

jag har fått en helt egen blogg design. Jag blev hemskt nöjd med resultatet.
tack så mycket !!

sondagsbarn84.blogg.se

morgon blogga.

helt otroligt att jag har tid att morgonblogga. Jag har stressat runt hela morgonen men nu vart jag klar och bussen går inte förens om en kvart. Imorse när jimmy gick (vid 05.55) så efter det drömde jag så sjukt konstigt. Jag var som halvvaken men jag sov ändå. Iallafall så 'drömde' jag att anders min lärare ringde och sa att vi skulle börja 7 så jag vred och vände för jag ville inte börja 7, det var så otroligt jobbigt för jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. haha aja, nu ska jag göra de sista som man gör innan man går till skolan. =)

Ha en underbar dag

mysdag

Igår hade jag och pappa en riktig mysdag. Vi åkte på en mässa för jakt & fiske, där köpte vi rökt kött vilket både jag och pappa älskar. Sen åkte vi till Ica och köpte revbenspjäll & potatis gratäng. Sen hem till ön ut med båten och åkte runt ön, vi satt på havet och åt köttet och mådde allmänt gott. Det var så himla mysigt. Det tog drygt en timme, sen åkte vi hem kollade på eurovison och åt de goda maten som vi hade köpt. Båda somnar gott framför tv:n =)

image63
jag älskar verkligen min pappa.

mitt favorit ställe

Jag och Angie var på promenad runt ön där pappa bor, så gick vi ner till havet =).
Hemskt härligt och jag älskar att vara där. jag blir så lugn och utvilad.
image61
image62

låt era tårar rinna

I hela mitt liv har jag hållit allt inom mig. Jag har haft väldigt svårt för att grina specielt ifall jag har haft ont eller mår dåligt. Men jag har lärt mig att det inte tjänar något till att hålla allt inne. Så jag håller sakta men säkert att bryta ut. Jag ska ge mina tårar en chans och nu ska jag låta folk tycka synd om mig. (vilket ja inte tycker om att dom gör). Men skit samma. Det jag vill komma fram till är att man inte behöver stå emot tårarna. Man får faktiskt grina och tycka synd om sig själv ibland. Annars mår man bara sämre av att hålla allt inne.

st:eriks sjukhus

Det gick bra hos doktorn. Han sa inte så värst mycket , fick först kolla hur mycket jag såg. Vilket var näst intill ingenting. Sen fick jag dropp sen kollade en annan doktor tryck och så kolla han in i ögat. Han såg inte om tumören hade försvunnet eftersom man kan se de efter ungefär 6 månader. Men jag ska tillbaka dit om 2 månader.

Sen fick jag träffa Heidi(kuratorn) . Jag brast ganska fort , så fort vi började prata ungefär. Men det var härligt. Har haft svårt att hitta en kurator men heidi har jag gillat från första stund. De kan bero på att jag gillar henne så mycket för att hon påminner lite om min momma. & jag har saknat min mormor väldigt mycket , min momma gick bort i cancer för några år sedan.


flyg nojja


jag har en riktig flyg nojja. Eller egentligen jag har nojja när ja ska resa själv. De spelar ingen roll om det är flyg buss eller tåg. Jag får för mig att jag har satt mig på fel flyg. Som idag när jag flög så hade ja bråttom att kliva på flyget. Så när jag sätter mig får jag panik för att tjejen i högtalaren pratar norska, då trodde jag att jag hade skyndat på till fel flyg och att vi skulle åka till Norge

Samma när jag åker tåg till Bräcke, jag måste dubbel kolla tider flera gånger. Sen när jag kliver på tåget måste jag läsa vart tåget ska, om de står sundsvall C eller inte. Ja kan få för mig att jag har åkt förbi när jag har blundat en lite stund.

Ja vet det är fjantigt men jag kan inte hjälpa det. tönt denize.


hemma i östersund

hej had jag tänkt och lägga in några av de blogg inläggen jag skrev =)
Så läs oc kommentera !!!

sommar fest på haga

Hej , skriver direkt ifrån Haga (pappas kontor). Här är det sommar fest typ afterwork. Dom har åkt vattenskoter gått tipsrunda och så. Anledningen till att jag inte har bloggat på länge är för att jag inte har haft något internet. Jag hade det hemma hos pappa en liten stund sen vart det knas så det funkade inge mera. Men iallafall så har jag bloggat själv på min egna dator som jag kan lägga in sen ifall ni är intresserade. Om ni vill läsa hur det gick hos doktorn och så =)   .

shake it for bolivia

image60

allt går som planerat

STRESSIGT!!

Nu planerar vi som tokar inför konserten. Vi har blivit sponsrade av vero moda & jack & jones. De  har ungefär varit höjdpunkten för idag. De blir HUR bra som helst då har vi lite mindre utgifter så då kan vi ge mer pengar till Bolivia. De här blir ju kanon. Så återigen ni måste komma de kostar bara 50:-

Men idag skrämde gamla teatern oss. Dom skicka ett mail till mig och sa att de eventuellt inte var möjligt att vi kunde vara där. Vi blev väldigt rädda och gick upp dit med en gång. men efter ett tag sa hon att det var okej att vi fick varra där. Vilket var väldigt tur =)

nu ska jag packa inför imorgon(ska på sjukhuset i sthlm)


planerat.

Ikväll har jag lotta malin ida och emelie planerat inför konseren. Ja tror faktiskt att de kommer att bli kanon bra. Nu kollar jag på outsiders , handlar om ett syskon par som älskar varandra.

äh nu ska jag ringa jimmy och sen ska jag sova och drömma sött =D

6:e juni välgörenhetskonsert!!

Den 6:e juni är det välgörenhets konsert på gamla teatern. Det kommer att kosta 50 :- men det är värt det. Det blir sång mode musik uppträdande lotteri. Ja vi kommer att ha en jätte rolig kväll.
Vinster från body shop make up store euro sko m,m.
Modevisning med kläder från aloha.

Så alla från östersund bör gå.

samtala med kuratorn.

hej nu har jag kommit hem, sitter och kollar på Oprah. Idag har vi arbetat vädigt mycket med våran välgörenhetskonsert. kom dit allihopa vi har sammlat ihop en massa vinster idag som man kan vinna.

Jag har även varit hos en kurator. Att jag vågar eftersom jag vart så sviken av min förra kurator. Vi pratade väldigt mycket om mitt öga. Eller jag pratade väl inte så mycket. Jag har ju så hemskt svårt att prata med folk i huvudtaget. Att prata om mina känslor och hur jag känner mig och hur jag mår, ja jag har svårt att öppna mig. De kanske sitter i att jag har svårt att lita på folk. Ja vet inte ja. Men de gick väl ändå bra. Ja prata ju lite iallafall hihi..

Nu ska jag sova för jag har förbaskat ont i mitt öga.

stökigt rum

jag förstår inte ibland hur jag kan få till det så stöökigt i mitt rum. Det är helt sjukt, först städar jag så att det är jätte fint sen så ser det ut som ett bombnedslag och det känns inte heller som att man har stökat ner. De måste nästan vara något stökmonster under min säng om stökar till mitt rum när jag inte är hemma..

Gossip girl

sitter och kollar på gossip maraton. Har sett alltihop redan, men de är söndag och en slappdag. härligt härligt. Ja längtar tills prison break börjar igen, men de ska börja till hösten. Det är ju hemskt länge dit. suuck.

Ska hoppa in i en snabb dusch , eller så blir de kanske ett bad. Har inte bestämt mig än =D


myspys helg

hallo, hann inte skriva någonting alls igår. så ja ska berätta allt som har hänt under min helg nu =)

fredag, som sagt var jag med ida och malin hade lite tjej mys. pratade lyssnade på musik gick ut och gick. Pratade i telefon osv. Jag & Ida sov hos Malin. Men de skulle man aldrig ha gjort. Malin & Ida kompade varandra med en hemsk snark sång. haha.

lördag. Igår åkte vi hem från malin och jag kom hem satt och pratade med mamma vilket var mysigt. Sen vid 6 åkte jag in till staden för att träffa Lotta & Ida, vi var åt på resturang ehmm simon & viktor haha . Sen så kom sandra till stan vi gick hem till Ida satt och prata lyssnade på musik skrattade och hade det allmänt trevligt. Sen gick vi ut och gungade. Sen åkte sandra hem med bussen och Lotta gick hem. Jag & ida gick hem till Ida och pratade med johan och aron vilket mest bara ledde till mycket DAMP =P . hihi

Nu ska jag ringa jimmy , duscha sen ska jag på middag hos moster =)

ska till malin

Nu snart är Ida påväg att hämta mig så ska vi åka till Malin. Vi ska sjunga singstar och ha tjej mys =D .

Kom nyss hem från stan och jag har sagt hej då till min lilla älskling. Han ska åka till härjedalen i helgen så jag får inte träffa han på fleera dagar. =(  . Måste bara säga en sak och de säger ja inte för att skryta utan för att de är sant: jag har haft såååån tur med kärlek.

Ska springa ut nu skriver imorgon och kommer med bilder =D 


ipod problem.

nån som är duktig med ipods eller? Min har blivit hel knäpp.

Gympan idag var faktiskr riktig rolig. Var väldigt fördomsfull eftersom det snö/regna imorse och vi skulle vara ute Men sen så lekte vi, körde rugby och så. Fast vi brottades mer, skit roligt. Men jag vart väldigt skitig så folk tittade nog knäppt på oss när vi kommer gående ochser ut som en levande ler pöl .

yees tror ja fick till ipoden nu =D

sanningens ögonblick.

ååhh, de är så pinsamt de här programmet. Även att han tyckte att han va snyggare än sin halvbror. De va de största skämtet någonsin. Nu ska han fortsätta fast han hade kommit till 75 000..

ja måste kolla vidare. Plus att ja ska sova efter det. Tidig kväll för mig =)

----

nu har jag skrivit lite på min uppsats. De gick väl ganska bra. handlar om lamaism o massa konstiga religioner. Idag har jag bara varit på skolan och haft det ja ganska roligt. Men inte på samhälle. Ja gillar inte min lärare där och de kommer mamma nog att klar göra för honom  varför.

Ajaa, nu har jag precis ätit kyckling sallad. GI funkar fortfarande .

150 st

Ni har klått rekordet hihi , förut hade det bara varit inne 80 läsare på en och samma dag,
men igår var det inne 150 st=D . yeeaah

fortsätt att läsa det gör mig glad att någon är intresserad


uppsats

har inte hunnit bloggat något idag. & jag har egentligen inte tid nu heller :p. Ska skriva uppsats i religion. Tur att de är religion för de tycker jag är iaf liite roligt =) . Sen har jag köpt en skit snygg väska på tradera , längtar tills jag får den. ska lägga in en bild sen =D . Nu ska jag göra äggröra.

ha de bra

blogg trenden

Nu har jag fallit för den här blogg trenden


 

för fem år sedan:
var jag nästan 12 år. Gick i 5;an på valla skolan.
var en liten knubbis och lekte mycket med barbie med linn (ja slutade väldigt sent att leka med barbie)

för tre år sedan:
var jag nästan 14 år och jag var en liten knasboll på vallaskolan. Hängde JÄMT med sandra jemtå och hade massa msn kompisar i sundsvall. Ett tag så cirkulerade vårat liv rnt omkring dom.

för ett år sedan:
var jag nära att gå ut nian.. Hade mycket nationella och pluggade ganska mycket. tror ja.

för tre månader sedan:
firade jag och jimmy vår första alla hjärtans dag. =)

igår:
var jag i bräcke med jimmy. vi kollade på film spela GH och mös :)

imorgon:
ska jag på skolan och ha redovisning och sen ska jag jobba på en uppsats. Ska även äta schnitsel på lunchen. MUMS..

om ett år:
Går jag i tvåan. Ja kommer vara dubbel så smart, hrm. Ja ska ha åkt utomlands med lotta o dom här på nyår.

Nu utmanar jag er som läser detta att göra det samma.
Skriv o berätta ifall ni gör de här så ja kan läsa era =)

snart greys anatomy

har precis varit ute och gått med hundarna. inte för att lotta uppskattade promenaden. Hon ville vända när vi hade kommit till parkeringen ungefär. Men ja tvinga me henne på en promenad på ca 30 min. Härligt att gå i regnet, ehmm.

Snart är det greys anatomy och då ska jag sitta som jag gör varje onsdag fast klistrad vid TV:n .

äntligen

yees, äntligen har jag fått mitt körkortstillstånd. Har väntat jätte länge nu =D men nu får ni hålla er borta på vägarna. Nu kommer jag o ska köra bil som en galning. Eller njae kanske inte.

vill ha en ny handväska

Jag ska köp en ny handväska. Jag vill ha en svart mest för praktiskt. Men jag vill ändå ha en vit nu när det är sommar. Ja de är jobbigt de där haha. Var faktiskt inne på tradera o kollade men ja vet inte.

Vet ni vart man kan köpa en snygg budgetväska? =)


hjäälp

jag vill gärna ha hjälp med min blogg design fattar inte nånting av de som man ska göra. Är det någon där ute som kan hjälpa mig eller vet nån som jag kan vända mig till
=)

nationella igen

hejhejhej , missade kinesiskan idag eftersom ja trodde att vi började tio o blablabla , de är ändå inge interessant. Jag hade nationella idag. skulle skriva uppsats på engelska. Ja fick ingen förvarning eftersom jag låg på sjukhus när dom andra gjorde de där. Men jag vart ändå ganska nöjd. Skrev om när jag fick mitt cancer besked. Om hur jag såg världen då, och hur jag ser den nu.

Nu ska jag äta ägg röra ,

skynda, skynda

Bestämde för ca 5 min att ja ska åka till Bräcke om en timme. Men jag måste ju bara berätta lite om min dag.
Nationella gick väl lite sådär, först gick det hyffsat , sen fick jag den där "huvudvärken" i ögat liksom. Så jag såg nästan suddigt. Väldigt störande. Men jag tror att dom förstår. Jag kommer ju inte få underkänt iaf.  Sen hade vi estetiskverksamhet, bild med andra ord. Så vi ska göra någonting som har med solidaritet att göra.

men nu ska ja stressa vidare, vi hörs pusss

nationella prov

Idag har jag nationella prov i matte A del 2. suuck.  Ska sitta i hela två timmar och kolla på en massa siffror. Jag blir less av bara tanken . När det var del 1 av matte provet var de en del där man bara skulle göra rektanglar. Tro nu inte att jag gjorde trianglar, jag ville självklart vara lite egen så jag satt mig o rita en massa trianglar. åh va le jag var då. Så vi får hoppas att det går bättre idag då ..

önska mig lycka till

godmorgon

imorse var jag sjukt trött. höll inte på att kunna ta mig upp i sängen. Mne nu är jag iaf halft klar. Sitter just för tillfället och äter GI frukost med mamma=) . De funkar ganska bra den här GI metoden fö mig. Men jag fuskade hemskt mycket i helgen. usch på mig..

Måste kila nu, vi hörs.

run away bride

Jag gillar personligen den här klassikern, julia & richard är som klippt och klistrad för varandra. Dom i tv rutan de blir som magi.  Nån fler som gillar den här?
image57

uppsats och godnatt

Nu är det outsiders som gäller. Jag är ganska sjukt hur vissa folk är. Men egentligen är ju de deras liv så man ska inte sitta o kommentera. Men man kan ju inte låta bli när dom säger att dom blir helade utav smisk. Ja vuxna människor. ehmm, det är slag på ett annorlunda sätt. Så sjukt.

Ja håller på att spåna lite på min artikel om religioner i Kina, de är faktiskt ganska interessant men de är så jobbigt att skriva och formulera på ett bra sätt så man får bra betyg, Men de är ju iof en av mina specialitéer att skriva. Älskar faktiskt att skriva noveller. Kanske inte märks så bra här i bloggen här skriver jag ju så flummigt.


21 maj

21 maj bär det av till stockholm igen. Ska  på åter koll , dom ska nog bara kolla i ögat en månads koll. Se ifall cancern har reagerat bra. Det är knappt nå rött nu, eller de är klart att de är rött ovan ¨på ögat och lite på sidan. Men inte alls så som de var förut.

Se bara "uvecklingen"

image53
innan operation
image54
med platta i ögat
image55
3 veckor efter att plattan tagits ut

grattis lotta i efterskott.

Igår bakade vi en tårta till Lotta, så tog vi med den på skolan . Så gick vi till henne och sjung =). Nu är det bara ett år kva till du blir arton . för övrig har jag iaf varit på skolan och haft pedagogisk ledarskap. De börjar väl likna nånting nu iaf. Jag Malin & Lotta skulle åka upp till tryckeriet i Odenskog. när vi kom dit så hitta vi de inte, när vi frågade en gubbe sa han att de hade flyttat till Torvalla. Dåligt less jag var då.
image50
image51

grädd krig

malin vs aron.
Malin och aron hade lite grädd krig idag.

image52

mina bra & dåliga sidor

Mina bra sidor:

Jag är social

jag gillar nya utmaningar

jag är en god lyssnare

jag sårar aldrig någon avsiktligt 
jag är en äkta kämpe

Mina dåliga sidor:
Jag är hemskt slarvig
ibland säger jag först och tänker sen
(- tiga är faktiskt guld ibland)
jag ser mig ibland som annorlunda
(pågrund av ögat)


godmorgon

klockan 6 ungefär åkte jimmy ifrån mig. jag tycker inte om när vi inte får vara med varandra. Nu är jag uppe på klädd och klar. Jag har för tillfället slutat att sminka mig efter operationerna o allt. Känns egentligen ändå onödigt att sminka sig när de är sommar och man vill bli brun. Jag tror nästan att de kommer att bli fint väder idag så jag har till och med satt på mig kjol o korta leggings.

snart sovdags

nu är det snart sovdags, och jag har haft en ganska trevlig kväll. Varit med jimmy malin johan ida och aron. Imorgon är det skola och jag längtar inte alls. Jag har haft en väldig trevlig helg. Men sånna kommer de ju fler av trots allt.

god natt :)


klippt linus

jag försökte att klippa klart linus idag, jimmy stod och höll i honom men han var så less så less. Hans räddning vart dugg regnet. Så då slutade jag igen, så han är alltså fortfarande ojämnt klippt :p

Nu ska jag till malin , vi ska göra en hemlis där hihi , jag jimmy ida malin aron & johan.


hjälp,

Någon snäll själ därute som har lust att hjälpa mig att designa min blogg?
Jag har suttit jätte länge och förstår mig inte på, först tycker jag att de blir bra, sen så blir att bara piss igen.

drömt så knepigt.

godmorgon. Solen ar försvunnit idag jag som hade velat solat idag =( . 
Inatt drömde jag så himla konstigt, att jag var anne hathaway och malin var george clooney. VI skulle klä ut oss och dansa tillsammans. Jag ville egentligen inte dansa med malin men ja var tvungen för vi skulle helt plötsligt åka tunnelbana till nån dans tävling.. 

Men drömmen var rolig så ja ville egentligen inte vakna =(

image41image42


familje middag

Idag åkte jag och Jimmy till odensala (förresten så har jag tagit hål i näsan idag=D) aja skit samma så åkte vi dit till moster. Där var moffa o hillevi kusiner osv. Det var mysigt att sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Men min favorit stund idag har helt klart varit när jag Maja Oliwer & Gustav (mina små kusiner) hoppade studsmatta, vi busade och skrattade, de var jätte roligt.

image35
"oliwer & moffa bryter arm på studsmattan"
image36
"jimmy& hillevi solar sig"
image37
"bror min & Douglas har deep talk ;D"
image38
"min lilla söta kusin natalie"
image39
"jimmy älsklingen :)"
image40
"kollar på körslaget, hejja team cans"

människan är gud.

Ni har nog alla hört att gud finns i oss alla. Jag skulle säga så här , bullshit. När jag for förbi sjukhuset idag satt jag och tänkte lite på alla sjuka som finns där inne. Som ber till gud om ett mirakel. Och jag ska inte säga att mirakel inte inträffar. MEN det är inte gud som skapar dessa mirakel. Det är människans järnvilja att vilja överleva , det är våran natur att kämpa för vårat liv. Så skapas mirakel, det som ofta inte går att beskriva säger vi ju att det var gudsverk. Jag säger att det  är människans verk.

Innan jag fick reda på att jag hade cancer så trodde jag lite halvhjärtat på gud. Jag trodde att det fanns någon där uppe som hade skapat oss. Jag ska inte säga att ja inte tror att de finns någon högre makt, för de finns säkert. Men de finns ingen gud som beskyddar oss mot det onda. När jag fick mitt cancer besked så försvann "gud" ur mitt liv. Han har nu försvunnit föralltid för mig. För om han nu finns, så har han gjort mig tillräckligt besviken på han att jag aldrig vill ta in han i min tro igen..

grillning igår kväll

image32

"humöret var på topp"


image28
"aron lotta och ida"
image29
"ida och johan sötnosar"
image30
"malin och peter visade lite kärlek också, yeah"

image33
"eld mästarna Niklas och Jimmy"

"träffat kusiner & parat hundar"

Jagimage25 & mamma for ju som sagt till theres. Där var Oliwer Natalie Maja Gustav & Anette. Alltså alla mina små kusiner var där =D.  vi åt lunch och pratade och skrattade. Vi prövade att gå på poolens skydd eller vad man ska säga, haha.

Sen tvätade jag och mamma bilen så nu glänser den jätte fint=D
Sen åkte vi och hämtade upp min älskling å tågstationen. Sen hämtade vi min syster & mira. så att linus och mira kan para sig. Och tro det eller ej men dom klara de den här gången. Hoppas de blir några söta valpar =D



image26

image27





Nu är Malin och dom här påväg skriver mer imorgon .

"äntligen fredag"

åh så man har längtat till fredag. Och östersundsborna har tur , det ska bli upp till 25 grader i helgen YESS. Då ska iaf jag sola =D.På idrotten hade vi en norsk aerobicsledare. Han var tydligen bäst i norge på 400 m häck. coolt! Så jag kommer förmodligen att ha träningsvärk imorgon. Efter idrotten ville jag lotta ida malin & mica ta oss snabbt från sporthallen till matan. Lotta och Ida hade en varsin cykel. Så Ida skjutsade Mica så skulle Lotta skjutsa mig och malin.

här får ni resultatet på våran cykel tur:
image23

image24

Iaf nu ska jag åka till moster och fika. kusinerna från sundsvall är här =D

"godmorgon"

Nu sitter jag i mina gympa kläder och kollar på the voice.Jag har sjukt ont i ögat och är sjukt trött, Ojojoj , igår satt jag uppe sent och försökte att designa bloggen så den skulle bli lite mer "denize". Men jag är ju inte så duktig på sånt där så vi får se vad som händer. Skulle ju va roligt hihi . Idag så är det bara gympa så jag slutar ungefär 10 idag. På gympan är det aerobics och en norsk ska tydligen lära ut, jaa de kan ju bli interessant.

Nu ska jag få bamba god frukost =D . Ägg hack säger mamma , det är ägg kräftstjärtar och massa gott i avocado. MUMMSS..


"pappa är med i tidningen"

image21
"pappa med i tidningen"

image22
"21 maj ses vi :D"

"klippt Linus"

Hallå, idag har jag haft en hyffsat bra dag. Jag har klippt Linus idag , han blev faktiskt bra. Mimage19en han är inte helt klar så ja ska fortsätta att klippa han imorgon. Ja slutar ju ändå så tidigt imorgon o jimmy kommer ju inte förens vid 4. Imorgon ska vi grilla , Jag Malin Peter Jimmy Lotta Ida Aron Johan, dom är ja helt säker på ska med...
Så jag kommer lägga in vackra grill bilder imorgon så de får ni inte missa. hihi. Nu lät jag som att jag gjorde reklam för mig själv eller något.  Förresten så håller Linus och Mira på att para sig. Hoppas de blir små valpar. Men ja kommer inte att vilja sälja valparna isåfall. hihi .

Ja just de ja har städat min klädkammare idag. De va så himla stökigt där inne med kläder överallt osv. Så nu är det skit snyggt där inne och det är ordning och reda. Undra hur länge de varar den här gången ;D.



image20
"Kommer ni ihåg att ja skrev förut att jag hade satt på schabloner på min vägg. Och ja sa att ja skulle lägga ut en bild. Aja nu har ja gjort de iaf :D"

"klev upp kvart i 6"

uscch vad trött jag är . Jag sov hos Jimmy inatt i Bräcke. För att komma i tid till skolan måste jag ta tåget som går tio i 7. Det är ungefär min vanliga tid att gå upp, men va gör man inte när man är kär? Jag somnade iallafall på tåget och ville verkligen inte kliva av när jag hade nått Östersund. I Bräcke var det klar himmel och det såg ut som att det skulle bli jätte fint väder. Så när ja kommer till Östersund så är det grått mulet och små regnar. Vad har vi östersundsbor gjort för att förtjäna detta stygg väder.

Men nu ska jag gå på lektion, vi har samhälle. + att jag har sprängande ont.. 
PUSS på er allihopa :) 

"2 nationella prov"

Nationella prov idag, två stycken dessutom. Vaknade med sprängande huvudvärk , dålig stasrt på dagen. Det är som att de blixtrar innan för ögat. Svårt att förklara. Sen till skolan. Jag först läs frågor. Det gick nog sådär, trots min huvudvärk. Sen var den lyssna óch förstå. De gick desto sämre. Men jag sa till läraren innan att jag hade ont i ögat och om jag fick hemskt dåligt så skulle vi ta de sen. Så efter nationella så tänkte man ju att det skulle vara slut på engelskan för dagen. Men ack vad fel ja hade. Dom hade ändrat schema så efter lunch hade ja engelska igen. Men de va ju trots allt ganska roligt. Vi skulle skriva ett kärleks brev så vi började skriva ett till ingrid(engelska läraren) om hur mycket Mikael älskade henne osv, ja tror ingrid tyckte att de va roligt :)

Nu ska ja ut och gå med hundarna. De sägs ju att man ska promenera MINST en halvtimme om dagen.. Ojojoj vad hälsosam jag har blivit  =D


"saknar jimmy"

Nu har jag ont, rikitg ont. Det typ värker från ögat och bak i huvudet. Det dunkar och har sig usch. & Jag saknar jimmy så himla mycket. När han var här var de iaf nån som låg och höll om mig. Nån som frågade hur de var och så. Som föreslog vad jag skulle göra mot de onda. Jag är så glad att jag har Jimmy. Min Jimmy 

"promenad & solnedgång"

Efter en suuuper god middag gick jag och mamma ut på promenad. Vi gick bort mot byskogen och vi gick mot solnedgången. De var riktigt mysigt. Linus sprang runt för fullt och lekte. Sen på vägen tillbaka gick vi genom skogen, vi fick hoppa mycket för det var fullt med sork hål. USCH... Men de gick ju bra.  hihi.

Har precis pratat med JImmy , Han mår väl sådär han har ont i ryggen , stackars..

Imorgon har jag Nationella hjäälp. et är Engelska ska läsa och lyssna. åhh, Ajaa måste sova nu så hjärnan är utvilad till imorgon.

" en härlig vårdag"

Hej , nu har jag fixat till det lite i bloggen. Jag har gjort kategorier så ni kan hitimage18ta lite lättare ifall de är något specielt

inlägg ni vill läsa eller så. Jag har gjort tre stycken. Sen har jag bestämt mig för att skriva lite roligare rubriker istället för 1 maj 3 maj osv.  Nu ska jag berätta om vad jag har gjort idag.. Jag har varit på skolan för första gången på 3 veckor. Kändes lite knepigt att vara där. Men ändå härligt att få umgås normalt igen. Sen var det så skönt att sitta ute i det härliga vädret.. För en liten stund när jag satt där ute och pratade, för en liten härlig stund kände jag mig normal. Jag kände mig inte alls annorlunda från mitt sällskap. Jag skrattade och pratade och bara njöt av mina vänners närvaro. Och jag älskar verkligen mina vänner. Jag kände ingen smärta och ingen oro inom mig. De är ett stort plus att vara tillbaka till skolan. Då har jag inte tid att tänka på mig själv på samma sätt.     

                                         

                                                                                                                              
Förresten GI har funkat hur bra som helst idag..

Ha det bra puss

4 maj

Hej .
Jag hade det väldigt trevligt i ö-vik. Hittade massvis med kläder och allihopa hittade kläder till Camillas bröllop.. Jag och susanne som ska vara brudtärnor har lika klänningar och en snygg kofta till det. Vi prövade kläderna efter stängningstid så de var ju perfekt. Vi hade lite tapas i butiken myspys. Sen for vi till mammas lägenhet som är, ja hör och häpna .. En LITEN etta. Så fem tjejer med massvis med påsar täcken kuddar ja you name it i en liten lägenhet ojojoj. Men det var ju mysigt iallafall.Vi grillade och hade tonvis med skratt. Camilla var roligast under hela kvällen. Ja de var hon verkligen.

Vi vakna vid 10 duschade åt mys frukost ute på verandan, tur att det var fint väder så man kunde sitta ute. Sen packade vi ihop kollade på talang sen for vi och åt lunch på MAX klockan 1. Sen åkte vi hemåt. Jag kollade på film under bilresan såg den här filmen enchante, eller som den heter på svenska , förtrollad. Hade sett det förut men ja tycker att det är en gullig film. Sen såg vi två älgar på vägen. Tyckte de var lite roligt.

Efter att vi hade släppt av alla på deras ställen så åkte jag och mamma och köpte kina mat. Sen hem och åt middag med min älskade jimmy.. Han hade väntat hemma på mig från klockan 1. Är han inte en klippa på säg.
förresten har han blivit riktigt sjuk så de är synd om han. Krya på dig älskling..

nu ska jag gå och lägga mig. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon igen :)


3 maj

Hej .
Gårdagen var rolig. Den tillbringades med Malin Lotta & Ida. Lotta var så fin i sin solbränna , jag blir avundsjuk.  Det verkar iallafall som att  hon har haft det roligt utomland. På kvällen åkte Vi till Rödön och var med Elias, Lotta sov över Malin åkte hem vid 10 och jag & Ida åkte hem vid halv 1 med idas brorsa.

Nu väntar jag på att Jimmy ska ringa. Åker till ö-vik vid 11, ska plocka hem massvis med kläder yippie jag längtar..
Skriver något mer sen, Ha det bäst PUSS


2 maj

Hej , inatt drömde jag så konstiga drömmar hela natten. Om att jag skulle sluta nian men missa hela cermonin och så vidare. Jätte konstigt var de iallafall. Nu kollar jag på Rachel Ray och väntar på att mamma ska komma hem..

På måndag börjar jag med GI-metoden. De kommer att gå bra , Mamma tyckte iallafall att det var en jätte bra idé när jag föreslog den. Malin ska också köra på den metoden. Så jag får skriva här i bloggen vad jag äter om dagarna.

Imorgon ska jag åka till ö-vik och vara i mammas affär för sista gången. Helt ärligt vet ja inte hur ja ska klara mig när inte mamma har butik längre. (hon har en VILA butik). För så länge jag kan minnas har mamma tagit hem kläder till mig. Så nu måste ja ut och shoppa själv. ojojoj , inte för att ja inte tycker att de är kul. Men det har varit mycket bekvämare & billigare att mamma har tagit med kläder hem. För de är ju snygga kläder.

Skitsamma. Nu ska jag ner och 'ta frukost. För jag är jätte hungrig ...


1 maj

En helt ny månad och sommarlovet närmar sig. Det märks så väl i östersund när sommaren är på gång. Eftersom vi har den underbar midnattsolen eller va de heter. När de är i stort sett ljust dygnet runt. Så himla underbart. Värmen hänger i luften fast det är molnigt. Jag älskar verkligen våren. Snön har smält nästan överallt nu också.

Idag har jag gjort absolut ingenting, det har varit så himla skönt att bara trampa runt hemma. Jag sov hos Malin och vi vaknade vid halv ett. Sen kom mamma och hämtade mig. Ja just de, jag har satt upp schabloner i mitt rum. Det var lite konstigt för de står att dom ska fastna på väggarna av sig själva men dom rammlade ner. Så jag fick limma upp varenda liten del, och det vart kladdigt och mer pillrigt  (schabloner är som ett mönster som man sätter upp på vägen typ enn stort klistermärke). mamma hade köpt dom på IKEA. Jag ska lägga in en bild senare så får ni se hur resultatet blev. Skit snyggt tycker jag att de blev iallafall :)  .

Nu tänkte jag kolla på Hair nu. Men ni får sova så gott så skriver jag igen imorgon..

RSS 2.0