vart är alla bus eller godis barn?

Besviken på Allégatan! Inte en enda har kommit utklädd och knackat på dörren och sagt- bus eller godis. Hallå !! De var ju super skoj.. Vart är alla? Tråkmånsar.
Jaja, jag och Jimmy håller stämmingen uppe genom att skära oss en snygg pumpa figur. Skit läcker, sen rostade jag pumpafrönen. Mums fillibabba!

Igår klädde vi ut oss. I love it. Önskar att varje fest vore maskerad eller halloween. Hur skoj som helst ju. Plus att det är lite spökfigurer och allt. Egentligen hände det inget specielt igår. Bara att jag hade rackabajsare i sängen.. Jaa fråga mig inte vad jag menade med det. Måste bara tillägga att jag fick kanske världens roligaste sms igår natt som jag läste på morgonen. - Jag tappa tandtråden i toaletten! Från stjärnan Viktoria!

Fick se bajjans tatu igår IRL! Snyggare än på bild, snyggaste tatuering jag någonsin har sett.. Puss på den..
Ikväll ska jag o Jimmy äta god mat och basta sedan. Jag kanske lägger mig en stund i Solariet.

Nee men nu ska jag kolla på någon youtube klipp , även sköta min farm på facebook - nördigast i Sverige!
Puss på er allihopa.

halloween

Dagen är kommen, den efterlängtade halloween-festen. Glada, fula , snygga och allmänt coola utklädda människor. Kan man inte älska den här dagen, då man kan spela en annan roll för en kväll. Dagens utklädnad blir vampyr för mig, huggtänder och fejk blod - Denize i hennes rätta jag ;) ! Passa er vid fullmånen. höööh..

Idag har jag o Sandra F varit på stan o köpt lite grejjer. Nu sitter jag i köket med två helt underbara personer, Frida och Jimmy. Bättre än så kan de bli det? Joo, alldeles strax ! Då jag och Frida ska till Emma och spöka ut hennes hus, och sen då tre häfftiga brudar kommer. Vicky Ida och Sandra F.
Jag kommer att få träffa Sandra J som jag kommer slita av kläderna på så fort jag ser. (bara för att hon har tatuerat dig, tro nu inget annat;)

Nej nu ska jag vara social. Bilder kommer, man vet aldrig när. Men dom kommer!!



Stadsbo vs Lanttjej.

Det är konstigt, jag ser inte mig själv som en stadsbo på något vis. Jag älskar verkligen att vara på landet, gå klädd exakt som man vill. Godare vatten, måste elda för att få varm vatten. Lite och göra och slappa är ett måste. Datorer mobiltelefoner släng er i väggen, ingen täckning. Nån kilometer till närmsta granne och långt till närmsta affär (som ändå stänger vid fem så ingen hinner handla)
Men när jag åker bilen hem och det står ÖSTERSUND blir jag glad. Hej täckning hej gatulysen hejhejhej underbara Östersund. Nu låter det som att jag är en liten innesluten tjej som aldrig kommer att flytta en centimeter utanför Östersund. Men nej nej verkligen inte. Jag ska flytta härifrån, men Östersund är mitt hem och som ordspråket säger: Borta bra, men hemma bäst!!

Jag har fått en större TV till mitt rum, och sen har jag fått fler kanaler.. Nöjd tjej. Tack mamma. :) <3
Nu ska jag ställa mig i duschen, tända ljus sen ska jag kolla på min nya TV och mysa med världens bästa Jimmy!

lillhärdal, linus och massa mysigt folk.

Mitt mobilabredband fungerar sämst här i Lillhärdal.. Linus följde med hit och är super nöjd över att få springa fritt och leka med andra hundar. Nu ligger han och vilar efter en rolig men ansträngande lekstund med Arga.
Jimmy är ute och mekar bil och jag och Emma sitter inne och kollar på sjunde himlen. Kommer ihåg när jag nördade den här TV-serien, det var ungefär i nian har jag för mig.

Det var meningen att vi skulle åka till Särna idag. Men så blev det inte, det blir förmodligen imorgon istället.
Igår satt jag, Emma, John och Jimmy ute i stugan spela spel och sjöng singstar. Vi hade jätte trevligt. Syskonen Bäcke fick en as cool skoter igår också. Och jag hittade min dröm skoterdress. Så den önskar jag mig i julklapp!!!

På fredag är det Halloween fest hos Emma. Ska bli super skoj, jag längtar! Jag och Frida ska dit på dagen o hjälpa henna att spöka ut huset. Förra året hade vi så roligt när vi spökade ut huset. Det var roligare än själva festen hihi..



suck smack hej håå.

Ìdag har jag o jimmy målat om i köket o grejjat på. Blev sketa snygg.
Nu ska vi kolla på PB..
pusshej


suck smack hej håå.

Ìdag har jag o jimmy målat om i köket o grejjat på. Blev sketa snygg.
Nu ska vi kolla på PB..
pusshej


bajjan the one

Idag har bajjan stylat mitt hår. Super härligt att få håret tvättat och lite hårmassage. Jag älskar när någon håller på med mitt hår! Sen torkade hon mitt hår samtidigt som hon kramade upp mina lockar. Sen spraya hon i något så lockarna skulle få stadga.. Hon kommer att bli världens bästa frisör!!

Nu är jag i bräcke. Har inte gjort så mycket idag alls. Kollat på tv och så.
Snart är dopet med mitt älskade gudbarn. Idag har jag läst på min ''dikt'' och fixat lite till. Super fixar denize..
Jag och Frida kanske har värdens bästa ''tävling'' undra vem som vinner hihi. Taggad??
Nu ska jag äta middag mumsfillibabba..

 


bilder sen kryssningen..




 


tröten..

Nu har jag haft prov i Svenska B. Det gick uruselt, men Eva kom sen och sa att jag skulle få göra om det eftersom jag har varit sjuk så länge. Jag tycker om Eva.
Jag är verkligen jätte skolless nu, har aldrig känt mig så här less förut på skolan. Men det är ju faktiskt inte så länge kvar. Jag ska ta mig i kragen och gå ut med hyffsade betyg iallafall..
10.20 ska jag till doktorn och kolla min hosta, jag och Storasyster S räknade ut att jag var inne på min fjärde vecka med förkylning.

Jag glömde att spraya hårspray imorse, jag känner mig naken!!



äntligen..

Nu har jag äntligen mig kamera med alla bilderna från Swedenrockkryssningen. Det enda som är jobbigt nu är att klockan är tio över elva och jag orkar inte lägga upp några bilder. Kanske lägger in på facebook. Så ni får gå in o kika där.
Jag är så sjukt trött nu, men jag måste se klart en film. Inte för att jag minns vad den hette nu. men men.
Idag har jag inte gjort mycket alls, ´fritidsturism och Svenska B. uuuhh.
Imorgon är det heldag Svenska, alltså sex timmar! Jag hör av mig om jag överlever. PLUS att jag har prov i renässansen, upplysningstiden och romantiken.

Jag bjuder på en bild på tre söta tjejer, och jag förståss.

pussgurkor o skolless.

Jag är sjukt skolless då ni anar inte. Idag har vi haft litteraturkunskap, vi gjorde klart allt idag och det är superduper skönt. Sen hade vi drama i love it. Gjorde massa roliga övningar och sketcher om hög och låg status.
Egentligen ska jag börja ta kort på våra dramalektioner så ni får se hur knäppa vi är i gruppen, det går inte att förklara.
Sen gick vi på bibliotekt (hatar för övrigt att skriva de ordet) det var meningen att vi skulle plugga. Men de kanske inte var den smartaste idén att tro att man kan plugga när jag var med Vicky som jag inte har träffat på ett tag nu. Vi hade ju miljarders andra saker att prata om.
Nu ska jag och mor min äta räkor och kolla på oskyldigt dömd.
Jag har skrivit klart mitt tal till min älskade lilla Felix nu.

   ''jag saknar min söta pappa.''

skolanskolatrött...

Nu sitter jag på skolan o väntar på att litteraturkunskapslektionen (kanske de svenska längsta ordet) ska börja.
Vet inte alls vad vi ska göra men något blir det väl alltid. Som vanligt!!
Det är bara jag o zazza här men snart kommer nog lilla fiffi.

Jag har glömt att berätta att jag har blivit faster till en lite sötnos som heter Sebastian.
Näää nu män kvinnor och barn ska jag och Zazza bege oss mot oändligheten och vidare!


mary kay

Idag är första dagen företaget women UF lever. Jag blev VD så pappa nu är vi likisar hihi..
Sen har jag gjort mycket annat tråkigt som är så tråkigt så att det inte ens är värt att skriva om i bloggen.. suckk.
Vid lunchen idag hade vi tokigt mycket tjejsnack och vi skrattade ganska mycket.
D- Han har gjort en tatuering så står det Rickard på ena armen och 1893 på andra, alltså hans födelseår.
(knäppttyst..)
L-1893??
Alla- asgarv

Nu ska jag på ett sminkparty för märket marykay. Jag har faktiskt varit på ett sånt tidigare och köpt en jätte bra foundation. Tror dock inte jag kommer köpa något nu. Känns som att man måste hålla igen plånboken nu lite efter rockkryssningen.
Appropå rockkryssning, bilderna kommer på torsdag. pepparpeppar.
marykay.jpg Mary Kay image by navysoccermom
Jag skriver lite till när jag kommer hem :)
Puss och hej leverpastej? :o


hemma igen..

Nu är jag hemma igen efter en fullspäckad helg. Jag glömde min kamera i Bräcke så bilder kommer senare. Jag hade iaf hur kul som helst på rockkryssningen. Det hände sjukt mycket saker och träningsvärk i skrattmusklerna har jag. Men jag berättar mer ingående när bilderna kommer

Nu är jag inne på min tredjevecka med förkylning. Imorse började hostattackerna vid 5 så jag höll på spy flera gånger för att jag inte fick luft. Så idag är jag hemma och gör lite läxor. Jimmy är också här.
ikväll ska vi till syster C och kolla på film, myspys. Nu är det flera dagar sen jag träffade Felix och jag längtar efter honom som en tokig moster.
e<3f och jag glad..
Jag längtar verkligen tills jag får lägga upp bilderna sen våran Stockholmsrutt.
Jag ska absolut åka på nästa swedenrockkryssning!!
frida sandra och sandra tack för en helt otrolig weekend..<3
¨


0 dagar kvar!!

Om 40 minuter går vårat tåg till Stockholm. Sen ska vi hänga o slänga på staden lite sen ska vi ta oss ut till Värtahamn. Båten går vid 7, inte sova en blund!!
Sen kommer vi till Stockholm igen o då ska vi bo på hotell!!! Så då blir det tjejmys för hela slanten..
Nä nu har jag inte tid längre.

Sandra hälsar.


imorgon gäller det.

Igår var det friluftsdag, jag Sandra och Frida gick en tipspromenad med 60 frågor. Sen hade vi med oss fika och vi grilla korv. Efter det kom Mia och hämtade oss och vi for hem till mig och kollade på greys anatomy. Frida somnade lite i soffan. Sen åkte jag till Bräcke och var med Jimmy.

Nu sitter jag på litteratur kunskap och längtar tills ikväll då Sandra x2 och Frida ska sova hos mig. Tåget till Stockholm går imorgon klockan sex. Detta tåg ska jag inte missa!!
Imorgon kväll ska vi åka på våran efterlängtade rockkryssning.



Nu ska jag skriva en bokrecension på flickan som lekte med elden. Super kul, njaaa..

fredag,lördag och söndag

Nu ska jag berätta om min helg,
Fredag: jag kom hem vid ett och då hämtade Jimmy mig på tågstationen. Vi åkte till Bräcke bara för att så jag fick se hans lägenhet. Sen åkte vi hem igen och han hämtade sin mamma och jag åkte hem till min mamma. Jag gjorde mig iordning och drog till Ida sen. Där hade Vicky lagat huuuur god mat som helst, och inte för att tala om efterätten. Ett ord räcker, mums. Sen drog vi på Marité och jag var hemma vid 2.

Lördag: Jag ställde klockan på 7. Oliwer sov i mitt rum och han pratade på om massa saker. Mica, Vicky och Ida hämtade mig klockan 8 och då for vi upp på Lillänge för att möta Sandra, Frida och Lotta. Sen bar det av till Sundsvall. Vi gick på IKEA och på birsta köpcentrum. Jag köpte en as snygg jacka. Sen åt vi på mcdonalds och sen bar det hemmåt igen. Världens roligaste bilresa kan jag lova.
Väl hemma väntade mina 3 kusiner och moster A. Jag och Nathalie målade naglarna på varandra och mös i soffan. Oliwer och Gustav lekte  och ville inte vara med oss tjejer:)
Söndag: Oliwer och Gustac vaknade jätte tidigt och Nathalie kom in till mig o mös. Så vi satte på Emil i lönneberga. Hela söndagen tog jag det jätte lugnt. Jag städa ur och rensa jätte mycket i garderoben. Så om någon vill ha kläder så hör av er.


sitter på tåget!

Det gick förvånandesvärt snabbt att kliva upp imorse. Jag och pappa var på Centralen vid kvart över sju. Så vi hämtade ut biljetten och sen tog vi oss en kopp kaffe. Nu sitter jag på tåget, jag har läst i min bok. Måste bara säga boknörd som jag faktiskt är, att flickan som lekte med elden är sjukt bra!

Jag har sammanfattat lite av mina bilder på kläderna jag köpte
           Vero Moda                                   Gina Tricot

Första bilden från Gina Tricor Leggings från Vero Moda, skorna från Deichmann

Idag Sandra 18 år. Det ska vi fira ikväll! Grattis cooling.
I helgen kommer mina kusiner från Sundsvall, och min moster såklart.

           ''Här har vi minsta kusinen och 18-åringen :)''


stockholm i mitt hjärta.

Jag har varit med om det otroliga. Denize von Walden som sällan försvoer sig och kommer för sent. Som faktiskt är en ganska bra vän med klockan om hon får säga det själv. Iaf jag lyckades missa tåget till Stockholm i Onsdags. Usch vilken panik jag hade när pappa ringde klockan sju och väckte mig. Jag kasta mig upp ur sängen sprang in till mamma och skrek - VI HAR FÖRSOVIT OSS!!
Jag missa alltså tåget med en heltimme , så det fanns inte mycket annat o göra än att boka en flygbiljett. Jag som nästan hade sett framemot att sätta mig på tåget, titta på en film eller läsa en bok. Mamma hade gjort jätte god fika som jag skulle ta med mig. Men nej då. usch vad arg jag blir på mig själv!!

Sjukhusvistelsen gick bra. Min jätte duktiga doktor tittade på ögat och han såg bara rester av tumören. Nu ska jag åka dit en gång till om ett halvår, sen får jag göra kollerna i Östersund. Sen släppte pappa av mig i stan o han for på ett möte, jag fick fickpengar som jag shoppade upp på massa kläder och skor. Jag har faktiskt tagit kort på de så imorgon om jag inte missar tåget de vill säga så lägger jag upp korten på bloggen. På kvällen gick jag pappa och Nicole på bio. The ugly truth, sjukt bra film. I love!!

Idag så åkte pappa in på jobbet lite tidigare, jag och Nicole åkte vid 10. Hon släppte av mig på Haga(pappas kontor) jag satte mig där och läste lite medan han var på möte. Sen tog jag pendeltåget in till stan. Så här såg konversationen ut med kontrollanten(han var arg):
D- Vilket tåg är det som går till Stockholmcity? (jag ger han en vuxen biljett)
K- varför du ha en sån här biljett? Har du köpt den här?
D- vadå?
K- Hur gammal är du?
D- 18?
K- Du köpt den här i kiosken?
D-Nee jag fick den av pappa:o
K- jahaaa jaa. Gå på då!!!!!
En rädd och förvånad tjej sprang nästan genom grinden..

Sen gick jag runt lite på stan, köpte två tunikor och mjukisbyxor.
Nu ska jag pappa Nicole o Storebror äta på Wasahof. Kanske världens bästa resturang!'


RSS 2.0