no treningsverkisch!

Vaknade imorse och till min stora förvåning! ingen träningsvärk :o . Jag och Jimmy var på balance igår, 45 min kondition och 30 min pumpning. Fast egentligen ska jag bara fokusera på kondition då de bränns mest fett. Men jag pallar inte, jag är ju ändå lite smålat.

Nu blir de till att plocka i lägenheten. Jimmy har inte förstått poängen med att var sak har sin plats. Utan slänger de på golvet där han står. Tur man hade en hård mamma som gnagde på om städning..(appropå mamma så ringde hon nu)




saknar..

Ibland känner jag mig så anonym i en sån här pass stor stad. Känns ibland inte som att jag lever för dagarna som går utan att jag mer längtar efter dagarna som kommer. Sjukt konstigt det låter..


axl rose.

Alltså när jag var mindre var jag helt besatt av axl rose. Sen blev den musiken lite bortglömd typ. Så nu köpte jag guns n'roses bok

Så skriver dom massa om låtarna och bakgrunden och massa, så jag börjar lyssna på musiken igen och nu är jag helt besatt igen. Går o tänker på musiken och axlrose. Som faktiskt är as cool, jag förtränger att han är en kvinnomisshandlare.

De är så mycket roligare att lyssna på låtarna nu när jag vet vad de har för bakgrund. För Axl Rose är typ den enda rockikonen som verkligen visar sina känslor öppet och erkänner att han är manodeppresiv och blivit våldtagen av sin far.

 

 

 

plus att han är riiiiktigt snygg.

 

 

 

 


hej ollebolle.

detta har hänt i mitt liv den senaste tiden ....... inte mycket alltså.
Ne men jag har skaffat träningskort, jobbat o inte så mycket mer med det.
Min syster ska bli mamma  :) De känns så otroligt overkligt. men de ska bli super kul. Igår köpte jag ett stoort påskägg till felixen och fyllde den med lite roliga saker. Jag saknar han verkligen super mycket.

I helgen kommer bajjan hit, som jag har längtat! Längtar till sommare då ska vi till classic carweek i rättvik och vi kommer vara grymmast..
Snart kommer frida hem igen, o i sommar ska du olivia komma hit o mysa med mig i flera dagar. Kanske kan vi matcha att du kommer samma datum som vickan kommer hem? :) Låter inte de as bra?


Aja nu ska jag iväg till jobbet, eller snart. men måste checka in tradera först. i löve tradera.

puss o kjam


jag saknar er!

RSS 2.0