älskling & bullbak.

Alltsåå jag är sämst i know!!
Jag bestämde mig ju för att hålla igång bloggen för att jag ville läsa sen när jag blir äldre om allt som händer.
Ne men nu kör jag igång igen.

Vi fick en sån där. Av jimmys päron.

(har snott bilden från google, inte min soffa i bakgrunden!!)
iaf så är den sjukt bra, nu när vi bakar slipper man kladda ner händerna o skit. Så massa  +++

I helgen har jag jobbat, och igår var jag o mamma på Loreals hårvisning. De va as coolt, först kommer de ut två killar i discoskoterhjälm. Dom har typ småspeglar på sig haha. Så kommer de ut frisörer sen så börjar dom klippa och frisera deras modeller medan andra modeller kommer o visar upp sig Fränt att dom kan klippa en as snygg frisyr på max 15 min plus att de står 300 pers o stirrar och hög musik. Sen modellerna som kom in, alltså... Vilka frisyrer :o


Aja nu ska jag mysa med min karl för han är sjukling idag. uffa lilla bebisen..

snuttobajs!

Idag har jag jobbat 09.30-17 ob ob ob. Hände egentligen inget speciellt på jobbet, sålde lite kläan oså ;) !
Åkte direkt hem o efter bara en pyttestund kom bajjan. Vi hade den ultimata tjej kvällen. SATC 1 & 2. Färga ögonbryn/fransar, målade naglar. Åt räkor och drack vin sen dippade vi morötter.

Om någon undrar varför ni har fått konstiga sms från mig äre för att jag är konstig! ne men bajjan fick nå knas o skicka iväg lite. Jag är oskyldig till sms skickande från hennes fååån!

 




BAJJAN E BÄST




tja tja nizen här!
Jag vill bara lägga ut lite bilder på mig å min idol bajjan.


rederiet.

Ni kan inte ana hur många avsnitt jag har sett utav rederiet nu. Och jag har typ 5 säsonger kvar. Iaf så är ju upp på avsnitt 224.. De värsta är ju att de nästan inte är bra. Eller de är bra, men ändå inte.. hhmmm
Idag gick jag upp klockan 9 o tränade hemma. Känner mig mör i kroppen och det är skööönt, har ju inte tränat på ett bra tag.. Lat tjej, svar : jaa!!


RSS 2.0