en vanlig dag.

En vanlig dag som sommar jobbare. Barn arbetare för kommun, eller nått. Vi har inte gjort så mycket idag. Förutom att förstöra våra ryggar, genom att bära sten bord m,m. Men vad gör de? Våra ryggar ska ju bara bära våran generation in i ett nytt Sverige. Njaa, nå liknande iaf =) . Men man ska väl inte klaga. Vi har även pantat burkar till våran friluftsgruppsresa. 1300 tror jag att det blev. Vilket är ganska bra ändå.  Imorgon är det loppis i valla centrum. Någon som är sugen på att secondhand shoppa så kom till valla imorgon då.

Men nu ska jag lägga mig och läsa lite Cosmopolitan. Jag har precis suttit och myst med mamma framför TV:n det var en ny serie som började idag. Jag tycker om den, också drack vi jordgubbs the. Riktigt mys.

Nä nu är det Cosmo daxs. Vi hörs imorgn förmodligen =) God natt på er alla.


ska inte,

ja ska nog inte stänga ner bloggen trots allt. Men ibland känns de mer som ett tvång att skriva än som en rolig sak. Jag var orättvis mot min mamma igår. Ja vet att det inte var så hon menade egentligen. Men nu ska vi vara glada och jag måste åka till jobbet..

stängs ner.

förmodligen kommer min blogg att stängas ner. Jag är less på att behöva skriva och att anpassa andra. Nu räcker det, jag känner inte att jag ska behöva skriva hela tiden och att jag ska behöva göra allt. För meningen med den här bloggen var inte att jag skulle skriva om vad jag gjorde på dagarna. Den har egentligen varit till för att jag ska få ut mina tankar och funderingar. Men det har tydligen missuppfattats.

happy?

Nu ös regnar det ute, och då tänkte jag att jag skulle skriva hur jag hade haft det i midsommras. Mamma ringde nyss och har åsikter om vad jag ska skriva i min blogg. De skulle ja uppskatta om det istället var en gullig kommentar. Inte när jag får ett telefonsamtal då känns det mer anklagande för att man inte har orkat satt sig ner och skrivit vad man har gjort de senaste dagarna. Så nästa gång nån har någon önskning om vad jag ska skriva om i min blogg så skriv en kommentar. Men jag tänkte att jag skulle berätta  iaf lite i helhet. Jag orkar inte gå in på detaljer för då skulle ja få skriva till imorgon. Men det viktigaste roligaste och det bästa i midsommras var att jag fick vara med min jimmy. Plus att min jimmy fråga om jag ville förlova mig med honom.

Vi satt och åt lunch, jimmys föräldrar hade precis anlänt till verkön. Vi åt och hade det trevligt. De vuxna tog nån snaps och de sjöng sånger. Som man brukar göra på midsommar. När jimmy kollar mig djupt i ögonen. Han skakar lite, jag trodde att det berodde på kylan. Men så var inte fallet. Jag höll om han och han såg på mig, sa att han älskade mig. Jag sa att jag älskade honom. Då frågar han, vill du förlova dig med mig. Det rusade snabbt i huvudet och en miljon tankar han uppstå. Jag blev så tagen och ett lyckorus snurrade runt i hela kroppen. Ni förstår ju alla självklart vad jag svarade. Ja självklart.


Jag har verkligen underbara bilder sen helgen. Men datorn är hemskt seg och jag är lite hungrig . Så jag ska kila ner och ta mig nått att äta.

trött och less.

Efter en ikke jobbig dag på jobbet så är jag ändå trött och less. Eftersom jag bara har bakat bullar idag så ser jag nästan ut som en bränd bulle och luktar definitivt som en. Vi brände hälften av alla bullar som vi gjorde trots att vi hade bra uppsikt över dom. Ibland händer de saker som man inte kan rå för hehe.

Jag gick från stan idag med min älskade lilla Linus. Lotta som är pansionerad är ute i en stuga. Där trivs hon mest hon behöver inte gå ut och hon blir gödd med en massa korv etc etc.


"Helt otroligt vad man kan älska en sån här liten hund. Men visst är han
ändå helt underbart söt?"

förlovad.


JAG ÄR FÖRLOVAD =D




livet

Livet är värdefullt och man kan göra de till hur man vill leva.  Men för vissa går de inte. Jag blir så irreterad när folk börjar klaga på te.x att dom jobbar för mycket så dom inte har tid att träffa barnen. Men va f*n det är faktiskt inget tvång, jo med pengar och vise versa. Men man kan faktiskt säga ifrån. Jag skulle hellre vilja ha lite mindre pengar som barn och mer uppmärksamhet från mina föräldrar. Så klagar folk på det, det är ingenting att klaga på för det är något som man väljer själv. Men det finns saker i livet man inte kan välja själv, något som man inte kan påverka. Kära läsare jag pratar om döden. Man ska nog inte vara rädd för döden, men folk triggar upp det till något hemskt.

Livet är krokigt och man vet aldrig vad som kommer att hända. Man kan inte förutspå någonting. Det kanske är ödet. But life goes on. Självklart gör de det. Folk säger att tiden läker alla sår, men tiden lämnar ändå kvar hemska ärr som alltid kommer att sitta på hjärtat. Minnena är det värdefullaste vi kommer att ha kvar av våra kära som lämnar oss. Le och tänk istället på att vi ska vara glada för att vi fick lära känna en underbar människa. Man ska aldrig skiljas som ovänner. Jag tycker att man ska uppskatta varandra varje dag. Älska varandra och älska andra som du vill bli älskad.

Jag tror på livet, gör det du också!

vodo docka.

Jag fick två jätte söta väskor från mamma och så fick jag en voo docka. För att "aktivera" min vododocka så skulle jag hålla den i vänster hand och trycka en nål igenom den, medans jag tryckte nålen skulle jag säga nägra konstiga ord  typ jagatarmari kutsi tre gånger. Vodo dockan ska tydliden vara "jag" en feel good docka som ska beskydda mig från sjukdomar m,m . tufft, hoppas de hjälper ;)


















skitsnack.

Något som ofta är ett populärt ämne bland tjejer är skitsnack. Jag kan hålla med om att det är roligt att snacka skit till en viss gräns eller inte skit, utan fakta. Typ som "hörde du att Kajsa och Dennis håller på att bli tillsammans." Det är roligt att höra, men sen när folk sitter och pratar så undrar jag ofta , vad säger dom om mig när inte jag är i närheten. För jag fattar ju att dom snackar skit om mig också. Undra om man egentligen vill veta det eller om det är bäst att inte veta någonting.  Ajaa, det här är helt vanliga tonårs beskymmer.


jobbjobbjobb

Nu har jag jobbat i två dagar på Vallaskolan. Visserligen så jobbade jag där förra året också så det var inget nytt för mig.  Men idag har jag suddat klotter och bärt stolar bord m,m. Vi har rullat piano och vi har städat sporthallen. Man känner sig ändå rätt duktig efter att man har jobbat, de känns som att man gör nytta iaf. Annars hade jag sovit till 2 sen hade jag gått upp och inte gjort någonting PLUS att jag inte hade haft några pengar till min utlandsresa med friluftsgrupen. yeess

Just de, nu ska jag göra något smart här. Frillen (en av mina handledare på jobbet) Han ska vara DJ på min systers bröllop och jag skulle hälsa till min syster från honom att:
Om man vill koppla in en dator i de där ljudgrejjset så behövde man ha en sladd. En sån där som man stoppar i vanliga CD spelare som är vit & röd. Ja du förstår. Och han trodde inte att han hade någon men om ni hade det skulle ju det vara bra. Sen kan du tanka hem låtar som du vill ska spelas på datorn om den ändå ska kopplas in.

Så nu har jag iaf skrivit det hoppas hon läser. Annars får jag väl slå en pling.

Frillen- vad blir camilla till dig då, eftersom du ska vara brudtärna?
Denize- men det är ju min syster!
Frillen- VAA?!

läskit rött öga.

Det är läskigt med mina ögon. När jag är med på bild blir bara ena ögat rött. Det som jag inte har cancer i, om man säger så. Jag undrar varför det är så. Man blir ju nästan lite rädd. Men jag och Mica har en teori att eftersom jag inte har någon syn i ögat så kan de va att ljuset inte går in riktigt eller att jag har förlorat lite glans. Aja jag vet inte. Kanske ska skriva upp det på min fråge lista nästa gång jag ska till stlhlm..


om en månad

om exakt en månad idag så fyller jag år.

Nu ska jag och mamma gå ut och gå men innan det ska jag klä på mig bättre =)

kram på er alla.

tiden förändrar.

Det är verkligen så att tiden förändrar allt och alla. Man själv tycker att man inte ändras något och man står bara och ser på när alla runt om kring en förändras. Jag personligen kan inte säga att jag tycker att jag har ändrats specielt mycket sen jag gick i 9;an . Men alla mina gamla klasskompisar har förändrats på ett eller annat sätt. Till och med dom man står närmast har ändrats sen första gången man träffades. Förstår ni egentligen vad jag menar? För jag märker att jag svamlar. Men det är faktiskt ganska svårt att få ner det man har i hjärnan i ord.


sämsta bloggaren

är jag!! Jag har verkligen blivit en urusel bloggare. Jag har hört att om man är en bra bloggare så skriver man MINST 3 gånger om dagen, och nu har inte jag skrivit på 3 dagar. Skamm på mig. Men bara så ni vet så kommer jag förmodligen inte bli bättre nu när det är sommarlov. Då vill jag helt ärligt inte sitta och häcka framför en dator hihi.

I två dagar har jag haft fullt upp nu. I torsdags var vi i stenbrottet lite folk och vi hade hur roligt som helst allsång skratt och vänner! Me love. Igår var det skolavslutning vilket jag älskade. Det ska bli hur skönt som helst med sommarlov. Men jag har inte fått mina betyg än. Jag får dom hem skickade nästa eller veckan därpå.



sista skolarbetet

sista skolarbetet för den här terminen är precis skickat. YEES! äntligen säger jag bara. Sjukt skönt att vi får sommarlov IMORGON!!! Men nu ska jag inte hura i förskott eftersom jag fortfarande har skolarbete kvar att framföra. Dom ska plåga oss in i det sista verkligen. Så imorgon ska jag framföra hur danmark ser ut som land och politiskt sätt. suck. Förresten så fick ja G i kinesiska, nöööjjd.

Snart kommer min lilla fiffi till mig och vi ska sitta och prata strunt timvis nu skulle ja tro hihi. Det är verkligen det bästa med tjejer. Vi kan sitta och prata prata och prata i timmar och vi får inte tråkigt. Om jag skulle sitta och prata med jimmy så länge tror ja att han skulle bli tokig och stoppa sina strumpor i min mun för att få tyst på mig. hihi =)

Nu ska jag ner och prata med mamma. Har inte gjort det på hela dagen. Förresten så har jag märkt att ni har blivit så dåliga på att kommentera. Förut var ni ju så go och jag fick kommentarer hela tiden. Skärpning på er nu.

ett löfte, alltid ett löfte.

Om man lovar en sak så har man alltid lovat eller hur? Vilket humör man än är på vart man än är och så vidare. Ett löfte kan inte brytas pga att man inte var med på att lova eller hur? Självklart finns det undantag då man kan bryta ett löfte. Men de ska vara av en bra anledning. Om jag lovar en sak så håller jag det, för lovar är ett väldigt starkt ord för mig..

varför är folk så?

När jag fick mitt cancer besked vart alla helt plötsligt jätte snälla.  Men två månader senare ändrades exakt alla. Är det verkligen så att folk bara är extra snälla med folk som är sjuka? Och jag tror att alla tror att min sjukdom är över nu. Vilket är helt fel. Jag plågas hela tiden av en värkande huvud verk och verkligen ingen tar hänsyn till att man har ont. Jag kan ALDRIG sätta mig ner och ta det lugnt för jag måste hela tiden göra saker. Jag blir så hemskt less på det. Men eftersom jag nästan aldrig klagar så fattar ju ingen det. Men när jag väl säger till så är de ju ingen som bryr sig iallafall. Så varför ska man då säga till?

6:e Juni

Igår var det denna söta flickas dag, Frida
Fridell! Helt sjukt söt go och snäll tjej. Man har seriöst alltid roligt i denna flickas sällskap. Så
 Grattis min vackra vän.

Och Ikväll är det prataj för att just du har fyllt år. YEAH

Shake it for Bolivia

4780 kr  tjänade vi ihop ikväll till de fattiga barnen i Bolivia. Ni som inte kom missade verkligen något. Jag vet att många av er som var med tyckte att vi 6 tjejer var värdelösa arrangörer. Men vet ni en sak? Jag bryr mig inte för fem öre. Jag är sjukt nöjd över kvällen , visst man kunde ha gjort vissa saker bättre. Men ändå det var vårat första stora projekt så det var ett bra resultat. Nu vill jag bara veta vad jag får för betyg.. VG MINST!!! Ett stort tack till alla som kom och ställde upp. Lägger upp lite bilder sen kvällen , orkar inte lägga upp på alla =)

mamma & lena




Joppey & Såkel.

frida sara och fredrik.

malin & mica

bloggen har flyttats

Nu har bloggen flyttas efter några veckors väntande =) .Igår var det roligt för studenterna gick ut igår, OCH att jag fick min nya kamera. Blå liten söt sak. Ja ska lägga upp bilder sen, det lovar jag. Men nu är jag sjukt hungrig så jag ska skriva mer sen. =)

jag hatar!

Jag hatar att försova mig. Det är det värsta som finns, näst efter folk som snarkar hihi.

Nu sitter jag på skolan och håller på med APU grejjs , vilket är as tråkigt. Sen ska jag gå ut och sola och kolla på studenterna, ikväll ska jag och lotta på romantisk middag!!

Jag var med i tidningen , eller jag var inte med kan man vara mer besviken än jag på LT? Dom tog kort på oss men vi fick inte ens vara med på ett litet kort. Plus att våra namn inte ens stod med. Less jag blir..

greys anatomy.

Det är ett program som jag inte får nog av, Jag verkligen älskar det programet och blir skit irreterad ifall nån stör mig när jag kollar på de =) !

irretationsfasen

Bolivia arbetet, vad mer kan jag säga? Vi blev intervjuade av LT idag. Så jag är förmodligen med i tidningen imorgon yeyy. Om jag är det så skriver jag självklart ut det imorgon. Nu har vi nått fasen på vårat arbete då alla är stressade och man missuppfattar varandra totalt nästan komiskt om man står utanför och tittar på. Vilket jag gjorde. Alla blir irreterade på varandra. Nu när det är sol ute borde väl ändå alla vara glada? eller har jag fel? =)

Kines olle sa till mig att han tyckte att det var synd att jag inte hade gjort provet. Eftersom jag var en av de bästa i gruppen och var en naturbegåvning med mitt utal. Jag kanske var kines i mitt förra liv vad vet jag hihi..

Nä nu måste jag städa mitt rum sen ska jag ge mig på och klippa min sura lilla vovvsing.

insamling loppis

ursäkta för att jag inte uppdaterade igår. Men jag har samlat in jätte mycket grejjer i valla som vi ska ha till loppisen den 27-28 juni. Vi ska samla in pengar till en resa med friluftsgruppen. Tror ni jag längar sjukt mycket eller? Folk lämnar så mycket grejjer skräp skräp skärp. Men ibland kan man faktiskt finna något roligt.  Nu närmar sig national dagen och ni har väl inte glömt bort vad som händer då? Om ni vill så kan jag fixa kompis pris till biljetterna ;)

Jimmy har varit här i flera dagar nu. Det är så härligt att ha han i närheten hela tiden. Man blir som lugn, jag längtar så mycket efter honom när vi inte får vara med varandra. Nån mer som jag längtar efter är iaf min pappa.

Nu ska jag in på youtube och kolla in lite tuffa grejjer =)


en sjukt trevlig kväll.

Igår hade jag det jätte trevligt. Först grillade jag lotta ida och fhrida här hemma hos mig, flintastek klyftpotatis och beasås. mums. Vid tio åkte vi till öp hallen för där var det massa folk. Vi kom dit satt och pratade och umgicks. Sen spelade vi brännboll , tjejerna mot killarna. Vilka tror ni vann då? TJEJERNA såklart hihi. Vi spelade även rugby vilket resulterade i en blåklocka för min del. Ja hade bollen så skulle viktor ta den av mig så på någor höger o vänster så knäade han mig. Men de är sånt som man bara kan skratta åt. Sen "gick" jag och lotta med flera in till stan och vi 4 tog bussen halv 2.

Nu har fhrida åkt på jobbet ida har åkt hem lotta ligger och sover och jag sitter här. Idag kanske jag och lotta ska färga ögonfransarna yeess. De har jag längtat till =)

RSS 2.0