paus.

Hej hej , nu när jag har varit utan bloggen ett tag så har jag tänkt på att jag inte bloggar i samma syfte som när jag började blogga. Bloggen var mer till för att jag skulle kunna ventilera mina känslor angående min cancer. Men nu när jag tänker efter så skriver jag allt mer sällan om mina känslor och mer så tränger vardagen på. Jag får dåligt samvete när jag inte skriver mer än två gånger om dagen och jag orkar inte ha det så. Innan jag hade bloggen så skrev jag mycket noveller . Fast de flesta har ju blivit raderade men ändå. Jag har tänkt att jag ska börja skriva mer. Så därför tänkte jag ta ännu mera blogg paus.

Vi hörs senare när jag är mer pepp på att skriva blogg =) .

HEJ DÅ SVERIGE!

Nu åker vi äntligen, Vi kommer att ha as roligt på allt vi ska till. Som Euoru Disney eiffeltornet m,m. Det kommer att bli så roligt. Så hej då mamma pappa jimmy och alla andra som måste stanna i sverige.

Vi hörs om två veckor så de blir blogg paus. =D


imorgon far jag.

Imorgon så åker jag iväg på den efterlängtade resan. Imorgon vid 5 går tåget till sthlm.

Nu måste jag verkligen packa. De går så segt för mig.

SPA med Jimmy.

Idag har jag och jimmy haft lite SPA. Vi badade gjorde pealing och massera varandras tinning. Super mysigt. Sen gick vi upp åt middag , sen gick vi på en promenad. Nu har vi skärt upp morötter gurka och vi har dipp ljus tända och vi kollar på Greys anatomy. Kan det bli bättre?

Nu är det verkligen inte länge kvar. Imorgon måste jag packa och hämta mitt pass. Nu drar de ihop sig och jag ska alltid göra sista minuten saker i verkligen sista sekunden.


greys!

Jag verkligen älskar greys anatomy. Jag fick säsong 3 utav min syster hennes pojkvän och hennes mamma. Tok bra present. Nu kollar jag för fulla muggar på programmet

medelande till Malin.

Hej , nu är jag med Jimmy, vi är hundvakt. Vi har ätit lunch med mamma och Camilla på lilla Siam. Valparna blir bara sötare och sötare.

På onsdag åker jag så det är inte länge kvar nu. Super skönt att få åka iväg lite. Förresten så om du Malin läser de här så kan du ju svara när jag ringer HIHI. Jag har slått fel pinkod till min mobil tre gånger och jag hittar inte puk koden. Så Det sög ju. Men om vi skulle hitta på nått idag så får du ringa hem .

PUSS på er alla!


dålig bloggare.

Hej här har ni mig. Sämsta bloggaren på länge. Men jag har faktiskt förklaringar varför jag har varit så dålig på att uppdatera er. Igår fyllde min bror 20 år och då var det stök och stressigt. Eftersom vi skulle ha kräftskiva här, så vi fick hämta bord och städa duka m,m. Och idag har jag faktiskt varit på badet med Jimmy och mina kusiner.

Innan jimmy och jag skulle kolla på film alldeles nyss så sa jag att jag var tvungen att blogga först. Och jimmy sa med ens, NÄÄÄÄ inte nuuuu. Som ett litet barn. Så han påverkar mycket att jag inte skriver så mycket hihi..

Nu ska jag faktiskt göra honom sällskap.

Yran!

Nu är det Yran för fullt i östersund. Och om 5 dagar åker jag utomlands med Malin & co. Nu är jag med Jimmy och vi är hundvakt åt dom små. Jimmy hade lite problem att kliva upp imorse. Men för mig gick de som en dans. Eftersom jag har så himla varmt rum så de var bara skönt att kliva upp och duscha..

Nu ska vi kolla på en film, fast det är fint väder. Sen ska vi in på stan och köpa en present. Min bror fyller 20 imorgon. Någon som har nått tips på¨vad man kan köpa till en tjugo årig kille?

RSS 2.0