22 april

Hej!
idag lyckades jag sova lite längre än vanligt men så klart min ringkära mamma skulle såklart ringa och väcka mig. Det är hennes specialete. Sitter och kollar på animal planet för tillfället, de handlar om apor som har blivit illa behandlade. Så synd om vissa apor. Linus ligger och vilar sig mot mitt knä och Lotta ligger ute på verandan och solar .

image9

                                                                          "Min älskade lilla Linus."



image10
Igår var de prison break ,  jag älskar verkligen de programmet men jag blir alltid irreterad när det blir pauser och när de tar slut. Eftersom det ska alltid sluta på ett jätte spännande sätt så att man ´vill se nästa vecka igen. Men dom behöver ju inte reta en så där. Ja skulle kolla även om de sluta på ett "icke spännande sätt"  .






Så iallafall idag ska jag inte göra någonting alls, gå ut och gå med hundarna, kolla på tv och sitta vid datorn. Ikväll ska jag nog vara med malin. yeyy. Imorgon ska jag till Jimmy i Bräcke. Eftersom jag är ledig eller om man ska säga sjukskriven, så ska jag stanna där till på fredag & då följer jag med han hem till härjedalen.

Nu ska jag fortsätat att kolla på dom stackars aporna. Men ja kanske skriver sen. :)
Ha det bäst allihopa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0